Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

НСК "Олімпійський" назвав причини проблем з проходом на матч "Динамо" - "Дніпро"

2012-03-20 18:27 Проблеми, які виникли із заходом вболівальників з боку Північних воріт НСК "Олімпійський" на матч чемпіонату України ...

Проблеми, які виникли із заходом вболівальників з боку Північних воріт НСК "Олімпійський" на матч чемпіонату України "Динамо" – "Дніпро", були спричинені тим, що вболівальники вирішили потрапити на стадіон в останні півгодини, з чим не впоралася турнікетно-пропускна система арени. Про це повідомив виконуючий обов’язки директора НСК "Олімпійський" Тимур Кондратьєв. "В свою чергу це вказало на слабкі місця, які поки що має НСК "Олімпійський", які ми збираємося вирішити найближчим часом", – зазначив Тимур Кондратьєв.

Однією з причин заторів на північних воротах він також назвав той факт, що понад чотири тисячі квитків вже спрацювали на вході й особи, які намагалися пройти по них вдруге, не могли це зробити. "Наша система показала, що більше 4000 квитків намагалися повторно використати для проходу на стадіон. Відповідно, їхні власники пройти за ними не могли, адже вони одного разу вже спрацювали. Швидше за все, ці квитки були передані крізь паркан, аби потім їх знову використати. Таким чином, людина, яка стояла на початку натовпу, затримувала усіх осіб, які стояли позаду неї в черзі", – прояснив функціонер.

Він відзначив, що система турнікетів здатна повноцінно здійснити пропуск тієї кількості вболівальників, яку може вмістити стадіон. Він додав, що пропускна спроможність усіх турнікетів 650 осіб за хвилину (6 людей за хвилину на один турнікет). Керманич "Олімпійського" також звернувся із проханням до вболівальників в майбутньому приходити заздалегідь на футбольні поєдинки і не створювати заторів на одному із входів, коли вільний інший, адже пропуск на арену здійснюється за 2 години до початку матчу.

Тимур Кондратьєв рекомендував прихильникам футболу також звертати увагу на той сектор, у який вони повинні заходити, щоб таким чином економити час для входу та посадки на глядацьке місце. "В будь-якому випадку для представників НСК "Олімпійський" дана ситуація – це корисний досвід, оскільки ми бачимо наші слабкі місця та ті проблеми, які ми маємо в першу чергу вирішити до Євро-2012", – наголосив він.

Резюмуючи, в.о. директора НСК продемонстрував, як функціонує система пропуску на турнікетах, використавши один із квитків для входу: процедура проходу на стадіон зайняла декілька секунд. http://ukraine2012.gov.ua

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.03.2012, 18:27
mdreval
Автор:
(mdreval)
Статус:
Опытный писатель (383 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть