Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про Сича (головного редактора Кореспонденту)

2012-03-20 19:46 Один мій знайомий, залишивший Україну і навчаючий з-за кордону нас жити, порекомендував блог Віталія Сича "Памятка ...

Один мій знайомий, залишивший Україну і навчаючий з-за кордону нас жити, порекомендував блог Віталія Сича "Памятка шведскому болельщику" http://blogs.korrespondent.net/journalists/blog/vitaliysych/a60717. Дана "пам'ятка" написана Сичом начебто після відвідування матчу Динамо - Дніпро. Чому начебто, тому що здається мені, репортер, як це в них заведено (чи нам вболівальникам Динамо не знати про це), перебільшує проблему і перекручує факти.

 

1. Віталій, в своєму попередньому блозі (http://blogs.korrespondent.net/journalists/blog/vitaliysych/a60576)  пише, що прийшов за 50 хвилин до матчу і не міг потрапити на стаідон через північні ворота. Я, як і багато інших, хто вже тут відписався, прийшов за 30 хвилин до початку до північних воріт. Став в чергу і вже хвилин за 5-7 був на стадіоні. Стюард відірвав штрих-код і я пішов на місце.

2. Віталій пише, що всі в натовпі були з квитками. Я думаю це неправда. Більшість там скоріше за все була з тих, хто хотів придбати квитки в останню мить. Можливо люди з регіонів, яки взагалі просто приїхали безпосередньо к початку. Чому прохід через західні ворота був вільним? Тому що там немає кас!

3. Віталій пише, що на стадіоні немає чим зайнятися годину перед початком матчу. Це свідчить,  що він взагалі не часто ходить на футбол. Хоча і розповідає про відвідування матчу Реал-Барселона. Крім того, що це дозволяє своєчасно зайняти місця, власникам квитків за 250 грн (саме такі придбав Віталій) це дозволяє скуштувати різні страви в закладах харчування. Чи він збирався це підчас матчу робити?

4. Віталій пише, що міліціонерам ( у нього "менти") потрібно було пропустити цей натовп. Давайте уявимо ситуацію, що міліціянти так і зробили. Якщо це все ж таки люди без квитків, то можливо, що весь цей натовп спробує прорватися в один з секторів. Мені здається, що там наслідки були б набагато гірші.

5. Віталій пише, що придбав квитки за 250 грн, на стадіон не пішов, кошти йому не повернули. А чи були в нього квитки? Бо якщо були, то на них він міг прочитати, що віхід на стадіон відкрито за 2 години, а кошти не повертаються.

6. Віталій пише що був з дружиною та донькою. Ой не знаю.... Він також згадує коментарі Мочанова, коли той приходив на збірну України, та схожі проблеми на матчі з Арсеналом. Тому думаю, що він взагалі прийшов лише для того, щоб зняти своє відео.

Особисто я шведам порекомендую:

1. Перефразуючи професора Преображеньского, не читати українські видання. Жодні. Ніколи.

2. Насолоджуватись футболом і життям - вони це вміють.

3. Не вестися на провокації різних сичів.

 

З.І. Хоча воріт та турникетів має бути побільше.

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.03.2012, 19:46
kofa
Статус:
Старожил (565 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 1 : 1   24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть