Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Без емоцій

2012-03-22 14:28 Вже пройшло майже 4 дні від матчу "Динамо"-"Дніпро".Скандали,якими намагалися доповнити матч вже забулися.Залишився тільки рахунок.

Вже пройшло майже 4 дні від матчу "Динамо"-"Дніпро".Скандали,якими намагалися доповнити матч вже забулися.Залишився тільки рахунок.

Зараз, вже можна без емоцій розглянути все те,що відбулося в матчі, а особливо після нього.

Я думаю,що це все був піар програми "Про Футбол".Умілою дією вони збільшили рейтинг не тільки програми,але і трансляцій футбольних матчів,насамперед серед антидинамівської спільноти.

Яка так не любить  дивитися власними очима і робити власні виснови.В цьому  вони не мають ніякої потреби бо  в їхній улюбленій програмі всі нагалоси вже розтавленно.

Я до цього і так знав мобільший телефон Ігоря Михайловича.Але в мене ніколи не виникало бажання просто зателефонувати йому.

Я не думаю,що дуже важко дізнатися телефон Коломойського,Ярославського,Живаго,Лавренка чи Демінського.Це не проблема.Можна навіть купити,якщо вже дуже треба.Я тільки не розумію навіщо він потрібний?Ображати, чи в ролі аноніма надзванювать серед ночі?.

Я поважаю приватне і особисте життя людей.Декілька років тому в супермаркеті на Лук"янівці я бачив Михалика.В мене не виникнуло бажання на весь магазин кричати і тикати в нього пальцем.Чи просто підійти і щось його запитати.Я розумію,що це буде просто не доречно.Взяти автограф чи сфоткатися з ним можна легко і після матчу.

Не засуджуйте сильно Циганика.Він не винен що в нього така робота.До цього він декілька років сидів майже без роботи.Коментуючи тільки матчі збірної України.Тому я думаю,він дорожить своєю роботою.Рішення про участь Коломойського він не приймав.Для цього є кервники і продюсери.

За останній 8 місяців в спортивінй журналістиці вакантними були тільки три посади:в газеті "Сегодня"( я не думаю,що варто говорти що це за газета),в "Ізвестіях" (належить Коломойському) і в Донецькому виданні "ХотСпорт" все.

Журналісти які говорять те що думають в нас в країні нікому не потрібні.Доведенно Джулаєм і Босянком.

Я маю власні очі.Тому особливого бажання дивитися футбольні ток-шоу в мене не  має.В неділю в годин 10 я вже міцно спав.Навіщо мені робити акценти на тому,що є правельно,а що ні.Я сам бачив,що положення позза граю не було,що фол на Гармаші був,з пенальні  допомогла розібратися камера з верху,яка чітко показала,що Стрініч сам шукав ногу Даніло.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.03.2012, 14:28
sergiy_tyschenko
Автор:
(sergiy_tyschenko)
Статус:
Старожил (632 комментария)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть