Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Коли залишається лиш надія...

2012-03-27 16:37      

 

 

 

        Багато вже написано, багато сказано. Я думаю, всі погодяться, що такого резонансу від останніх подій у нашому чемпіонаті ще не було ніколи. І не обов'язково думати, що Р. Ахметов винен у цьому, купивши половину команд Прем'єр Ліги, якщо не більше. Тут діло може бути не в купівлі-продажі, а вже безпосередньо в підсвідомості футблістів. Я маю на увазі гру полтавської Ворскли. З такого боку ще якось можна виправдати поведінку деяких гравців команди у поєдинку проти Чорноморця, мовляв, краще вже пересидіти матч з так званим фаворитом, аніж потім пропустити важливу зустріч з Волинню. В таких от випадках залишається неприємний осад і мізерна, аде надія, на більш-менш достойну гру Полтави проти "кротів", надія на відданість честній грі лідерів команди Романа Безуса, Євгена Селіна та інших. До речі, не вважаю винним у подіях одеського матчу тренера Ворскли Миколи Павлова.

      Є ще достойні команди, такі як Волинь, Дніпро; окремі гравці, як Ярошенко в Шахтарі 2, ой вибачте, Іллічівці... Цей фарм-клуб з Маріуполя - взагалі унікальна історія. Проте, там ще є і фани яких не можна купити ні за які гроші, тому і тут лиш надіюсь на те, що керівництво схаминеться і почує своїх найвідданіших вболівальників. Ой, ледь не забув, президент Іллічівця ходить на матчі у фірмовій куртці донецького "гранду". Ех...

 

      Також напишу за футбольний клуб Дніпро. Вони грають у якусь незрозумілу гру, звинувачуючи у своїх бідах ледь не кожного. З одної сторони їх можна зрозуміти, суперечливих моментів вистачає, проте іноді вони таки перегинають палицю і це їм служить як антиреклама. І тут вже ніякий Профутбол не допоможе. Шкода, що Коломойський цього не розуміє і далі продовжує гнути свою лінію, але це вже не наші справи. Просто сподіваюсь, що і в них теж все наладиться, і судді будуть судити справедливо, а не як проти донбаського контингенту, і газон на Дніпро Арені буде хоча б таким як на стадіоні Динамо ім. В.В. Лобановського. А ще бажаю їм вдалої боротьби за 4-те місце у чемпіонаті й, нарешті, вихід до групової стадії Ліги Європи.

      Ще хотілося б згадати про львівські Карпати. Тут картина зовсім невесела. А як інакше, команда вже не може виграти, вибачте, навіть у пфк Олександрії! Нічого не маю протии кіровоградського клубу, але ж, погодьтесь, клас у команд різний. Ще зимою я казав, що Володимир Шаран – не рівня тренерства у Карпатах. Власник команди мене своїми рішення взагалі іноді дивує. Це стосується в першу чергу колишнього тренера львів’ян Олега Кононова. Як можна було його звільнити?! У всіх тренерів є взлети і падіння, це нормально, але, видно, не для пана Димінського. Надіюсь, що львівський клуб залишиться у Прем’єр Лізі, літом вирішить усі свої проблеми, і знову буде боротися за Єврокубки. А ще, з наступаючим 50-річчям вас, брати львівські!

    

 

      Пару слів про наше київське Динамо. Ні, трохи більше, тут є про що поговорити. Окремо висловлюю повагу нашому президенту І. М. Суркісу за те, що він не жаліється нікому на біди і несправедливість, не створює сумнівних телепрограм. Київський клуб чи не єдиний з грандів українського футболу (під грандами я маю на увазі перші 5-6 команд УПЛ), який відносно чесно і справедливо бореться за чемпіонство. І ніякі там поля, команди, судді не можуть нам завадити. Що буде далі я не знаю, проте сподіваюсь, що золоті медалі чемпіонату, а з ними і груповий етап Ліги Чемпіонів буде в Києві. Декілька слів про гру  проти Іллічівця, якої впринципі й не було. А хіба могло бути інакше? Я впевнений, що навіть Барселона не змогла б показати все, на що здатна на "такому" газоні. Дивно, адже декілька тижнів тому поле було чудове. Здогадуєтесь, проти кого тоді грали маріупольці? Головне, що там Динамо виграло, незважаючи ні на що!

    Сама радість була дивитися на "такого" Рината Ахметова і Мірчу Луческа. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

І все ж, у нашій ситуації лишаться тільки й надіятись на краще. А надія, як відомо, помирає останньою...

 

Дякую за увагу.

 

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.03.2012, 16:37
Ukr-Fan
Автор:
(Ukr-Fan)
Статус:
Наставник (1162 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 1

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть