Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Курбан Бердиєв і мотивація

2012-03-28 20:27 Зрозуміло,що легіонери(особливо з дальнього зарубіжжя) їдуть в чемпіонати Росії та України тільки за довгим доларом.Вони(легіонери) прекрасно ...

Зрозуміло,що легіонери(особливо з дальнього зарубіжжя) їдуть в чемпіонати Росії та України тільки за довгим доларом.Вони(легіонери) прекрасно розуміють,що -це шанс заробити грошей.Інший причин я просто не знаю

.

Розглянемо на прикладі казанського"Рубіна" мотивацію легіонерів

 Казань важко назвати європейським містом.Особливо, там не має нічого цікавого.Особливих розваг Ви там не знайдете.Найбільшою культурною пам"яткою є казанський Кремль.

Клімат там - ще суворіший ніж в нас.Зима - дуже холодна.Навіть,єврокубкові матчі,звичайно,якщо вони  є,в кінці осенні,на початку зими,відбуваються в інших більш тепліших містах.

Я веду до того,що гравця з Європи,або молодого преспективного латиноамериканця дуже важко переконати переїхати до Казані.Єдиний чинник - гроші.

Курбан Бакійович це прекрасно зоруміє.Він знає,що гравець тільки на перший порах буде повністю викладатися на полі,тому в Казані не затримується довго ніякий лідер команди.Навіть,росіяни,яки звикли до більш комфортабельних умов.

Спочатку лідером "Рубіна" був Чоррі Домінгес,коли в нього закінчилося бажання грати в Казані він був проданий до "Зеніту",а після поверення перйшов до "Валенсії".Наступними лідерами команди були Бухаров і Семак.Вони обоє були проданні до "Зеніту".Схожа ситуація зараз відубулася з Набоа,який прейшов до московського "Динамо" і поки там зовсім не вражає.Перехід Ансальді до "Бенфіки" зірвався в останні момент.

Я веду до того,що потенційні гравці "Рубіна" розуміють,що окрім фінансової сторони( я думаю,що "Рубін" з легкістю міг платити гроші,які отримують в нових командах Семак,Бухаров,Набоа,Домінгес, доведенно Ребровим і Єроменко) данна команда буде для них трампліном для більш високого рівня,все залежить тільки від них.

В нас в "Динамо" чомусь вважають,що гравець легіонер може грати в команді багато років, і мотивація в них залишиться високою.

Скільки вже в команді Алієв,Юс,Міля,Нінкович,інші?Особливого прогресу,я в них не бачу.Людей  і так все влаштовує,навіщо щось змінювати?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.03.2012, 20:27
sergiy_tyschenko
Автор:
(sergiy_tyschenko)
Статус:
Старожил (632 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть