Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Суддівство в Україні. Оцінка з Польщі

2012-03-30 00:26 Дивився я сьогодні матч Шальке-Атлетік на польському каналі Polsat Sport.  Після матчу експерти окремо хвалили процьовитість ...

Дивився я сьогодні матч Шальке-Атлетік на польському каналі Polsat Sport.  Після матчу експерти окремо хвалили процьовитість Рауля, коментували поразку німців і раптом канал показав незадоволені обличчя менеджера і президента Шальке і тут спортивний журналіст Роман Колтонь сказав:

"Зверніть будь-ласка увагу на те хто там біля них сидить.

Якщо уважно подивитесь, з боку сидить собі тихо і непомітно П'єрлуїджі Колліна і весь час щось записує в свій записничок. Не знаю чи Ви знаєте, але Він не тільки пов'язаний зі структурами УЄФА, але й плідно працює в Україні. Всі ми знаємо що Україна, її влада політики - дуже корумповані, в Польщі аж таких проблем немає. А ця хвороба знищує Україну. Але пару років тому найбільші олігархи, як брати Суркіси, Ахметов, Ярославський віришили що немає сенсу грати в брудний і продажний футбол і замість того щоб калічити цю прекрасну гру і витрачати час на пусті суперечки,  треба запросити фахівця, який вилікує принаймні цю сферу в їх країні, тобто футбол. Я знаю що там Колліні нелегко, часто його незаслужено критикують. Але видно плоди його роботи. І повірте мені, дивлячись на те що роблять українці і порівняти з тим що робить (а вірніше те, що не робить) наша польська федерація футболу PZPN, то я Вас завіряю - нам до України дуже і дуже далеко. Видно, що вони стараються і в них все вийде а нам рости до них і рости."

 

Цікаво почути Вашу думку про цей коментар. Особисто мені як українцю звісно такі комплементи дуже приємно чути, але будучи реалістом (особливо після останніх турів) роботи в нас ще дуже багато.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.03.2012, 00:26
andrij
Автор:
(andrij)
Статус:
Опытный писатель (244 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть