Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

В очікуванні гри. Реалізм.

2012-04-05 20:06      Доброго дня! Всі ми зараз живемо з однією думкою - думкою про 7 квітня, ...

     Доброго дня! Всі ми зараз живемо з однією думкою - думкою про 7 квітня, і головну подію футбольної весни, яка тоді відбудеться. Читаючи в ці дні форуми на сайті, я часто бачу впевненість вболівальників у перемозі нашої команди на Донбас-Арені. Звідки такий "шапкозакидальний" настрій? Я пам'ятаю, як перед деякими матчами, наприклад, у рамках Ліги Європи шановні користувачі легко і впевнено прогнозували перемогу Динамо, прикро, але виходило не так, як хотілось. А Шахтар, при всій повазі-неповазі, команда вища рівнем, ніж Металіст, Дніпро, чи ті самі Бешикташ і Сток Сіті. Є й інші фактори. Зокрема, всім нам відомо про певну "лояльність" вітчизняних арбітрів до "східноєвропейської Барселони". Це можна помітити хоча б у сумнівних пенальті, назначених у ворота суперників Шахтаря. Серед останніх відразу згадується матч з Волинню. І нехай, вибачте, стулить пельку тк "Футбол", який твердить, що арбітр Юрій Вакс "продинамівський" (Хто не знає, саме Вакс буде головним суддею суботнього матчу). Це ж смішно! Також треба мати на увазі певні футбольні команди, які дещо по-різному грають перш з гірниками, а потім з киянами.

     Але мова про інше. Перш за все, слід відзначити дійсно сильний склад донецької команди. Я думаю, ніхто не скаже, що такі гравці як Віліан, Фернандіньйо, Дуглас Коста - поганого рівня футболісти. Яка б не була у них форма, завжди зможуть настроїтись на важливу гру, тим паче у нашому випадку, коли на кону по суті не тільки чемпіонство, а й пряме попадання до групового етапу Ліги Чемпіонів. Окремо скажу про капітана і лідера "кротів" Даріо Срну. Окрім його чудового акторського таланту, хорват все ж досить непогано грає! Та й лідерські якості в нього є... Тому, якщо футболістам Динамо вдасться нейтралізувати Срну, то Шахтар втратить половину своєї потужності. Також важливий фактор "рідних стін" допомагатиме донечанам і місцева публіка буде гнати їх в атаку. Проте гравці Динамо повинні бути готовими до такого, НСК Олімпійський, на щастя, привчив.

 

     Ще напишу, яким я бачу стартовий склад нашої команди. Про позицію голкіпера, я думаю, говорити не варто, Шовковський зараз №1 не тільки в Динамо, а й загалом в Україні. В захисті також сильно не розженешся через зовсім необов'язкові травми Михалика і Юссуфа. У центрі читається пара Хачеріді-Бетао. Зліва можуть бути варіанти: Олег Гусєв, який зіграв 2 матчі на цій позиції, чи Горан Попов, який вже відновився після травми і встиг досить вдало зіграти проти Чорноморця. Оскільки Гусєв більше знадобиться в атаці, надам перевагу в захисті саме македонцю. Справа у Даніло Сілви конкурентів немає, не беручи до уваги Олега-універсала. Півзахист скоріш за все буде акцентоввний на захист, тому слід очікувати двох опорників, а саме Вукоєвича і Гармаша. Аруна почне матч з лавки і вийде на поле у випадку гри на утримання рахунку. Плеймейкером буде Алієв, хоча на мою об'єктивну думку, його краще було б випустити на заміну у жругому таймі, адже підсилювати гру команди Олександр вміє, згадати б хоча поєдинки зі Сток Сіті в Києві, чи недавнє дербі з Арсеналом. На флангах вийдуть Гусєв із Ярмоленком, Дуду і Мехмеді будуть в запасі, і якщо швейцарець зараз у формі, то також, я думаю, зможе підсилити гру (до речі, можливий варіант, що Мехмеді вийде у старті, тоді Алієв сідає), а от бразилець... Дуду зараз точно ще не набрав потрібних кондицій, тому я майже виключаю можливість його появи у цьому матчі, на жаль. Залишився нападник, або краще сказати бомбардир, ним буде Браун Ідейє. Може, звичайно, бути таке, що замість нігерійця зі стартових хвилин вийде Артем Мілевський, проте, як на мене, то більше користі принесе швидкісний форвард Динамо. А Артем... Чекатиме свого шансу у другому таймі, хоча він може вийти і в старті разом з Брауном, тоді на лавку грітимуть і Алієв, і Мехмеді. Ось так, наче все згадав. Ось мій варіант складу:

Склад ДинамоСклад Динамо

 

 

     Наостанок скажу про гру, яку слід очікувати від киян. Перш за все, потрібно захопити центр поля, грати від оборони, пробувати ловити гірників на контратаках, що з нашими флангами виглядає ефективною зброєю. Ну і головне це дисципліна в захисті, а ще контроль нервів! У Шахтаря артистів вистачає... А взагалі, удачі нашій команді, разом до Чемпіонства!

 

Дякую за увагу!

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.04.2012, 20:06
Ukr-Fan
Автор:
(Ukr-Fan)
Статус:
Наставник (1162 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть