Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ігор Мірошниченко: Упевнений, що Вакс узяв хабар за свої вчинки

2012-04-08 17:32 Відомий спортивний журналіст Ігор Мірошниченко прокоментував вчорашню гру між донецьким Шахтарем та київським Динамо.«Вже давно намагаюся ...

Відомий спортивний журналіст Ігор Мірошниченко прокоментував вчорашню гру між донецьким Шахтарем та київським Динамо.

«Вже давно намагаюся взяти собі за правило не обговорювати суддівство у матчах, однак український футбол без цього процесу, схоже, втрачає будь-який сенс. Вже сам факт, що після матчу Шахтар-Динамо НІХТО не обговорює гру, а лише одіозні вчинки судді Вакса — яскрава характеристика того, що на результат поєдинку суттєво вплинули «нефутбольні» чинники.

Вилучення Гармаша за другу жовту картку викликало повне непорозуміння у всіх, навіть, у донецьких коментаторів ТРК «Футбол», які навчені вигороджувати Шахтар у будь-яких делікатних ситуаціях. Зокрема, колишній футболіст Собко договорився до того, що причиною попередження Гармаша, що спричинило до його вилучення з поля, назвав те, що Денис залишив поле без дозволу арбітра. Причому, горе-коментатор впевнено посилався на правила гри, яких в природі не існує! Інакше, якби таке правило існувало, гадаю треба було би вилучати по пів команди після кожного святкування забитого гола — зазвичай вони супроводжуються вибіганнями гравців до трибун з вболівальниками і дозволу на це в арбітра ніхто не питає. Насправді, те що відбулося в вчорашньому матчі, на мій погляд є цілеспрямованою провокацією Пятова, який просто підготував Ваксу привід лишити суперника в меншості. У цьому матчі не можна говорити про помилки арбітра. Мала місце саме упередженість на користь донецької команди, яка проявлялася не тільки під час вилучення Гармаша, але й у епізоді з першою жовтою карткою для Дениса, показаною ні за що, і в епізодах з непризначеним у ворота Шахтаря пенальті, коли під час кутового донецькі відверто валили у своєму штрафному і Бетао і кількох інших гравців Динамо. Упевнений, що Вакс узяв хабар за свої вчинки, а Шахтар створив до гри інформаційну атаку на нього, аби прикрити майбутній злочин. Відтак, Ахметов зіпсував українським вболівальникам свято футболу і вчергове дискредитував українську Прем’єр Лігу. Кому потрібен чемпіонат, в якому мало того, що у кількох клубів є один власник, граються договірняки, так ще й суддів купують?», — написав Ігор на своїй сторінці в Фейсбук.

http://time-football.com/igor-miroshnichenko-upevnenij-shho-vaks-uzyav-xabar-za-svoї-vchinki

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.04.2012, 17:32
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 1 : 0   23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть