Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Лінія фронту:Донецьк - Луганськ - Полтава - Одеса- Маріуполь,або історія однієї великої афери

2012-04-08 22:40 На мою думку,на полі гравцям київського "Динамо " протистоїть не тільки  футболісти суперника,але щось набагато білше ...

На мою думку,на полі гравцям київського "Динамо " протистоїть не тільки  футболісти суперника,але щось набагато білше і міцніше.ВСі знають,що чи хто,але часто бояться озвучити його назву.

 

На мою точку зору -це наглість,брехливість,підлість,підступність...взагалі все,що заважає стати Україні європейською державою.

Ось мої певні припущення,відповіді на які я знайти в власній голові не можу:

1.Матч "Шахтар" -"Чорноморець".Беззуба гра одеситів,вони навіть нормально центр поля перейти не можуть.Хоча до цього в весняній частинні не втрачали очок,і навіть не пропускали м"ячів.Через тур одесити кістьми лягають в Києві,показують доволі пристойну гру.Я таких чудесних перетворень ще не бачив.

2.Матч в Одесі з "Ворсклою" в якому гравці з Полтави показують всій Україні,що вони не хочуть грати проти "Шахтаря".

В Британії власні вбовівальника вимагали б відлучення данних гравців від команди.

Я вже тільки зараз збагнув,чому в Полтаві не ходять на футбол.

Тільки не потрібно розмов,що Павлов нічого не знав.Я не вірю.Чому тоді не грав Селін з "Шахтарем"?Я впевнений,на 1000%,що в суботу в Києві  ми побачим зовсім іншу "Ворсклу"

3.Наступний матч "Шахтаря" з "Зорею".Яка зараз на підйомі,але все ж перебуває в зоні ризику.В попередньому турі грали між собою "Чорноморець" і "Зоря".І дивним чином луганчани перемагають в Одесі,Напевно в Одесі не всі легіонери розуміють російську мову,Лео Велосо так точно,бо зрівнявши рахунок вже в компенсований час одесити знову пропускають і таким чином убезпечуючи "Зорю" від вильоту в першу лігу.

4.Я думаю,всі пригадають поле в Маріуполі,яке за два тижні зазанала чудернацьких перетворень.Цей газон вважався одним з найкращих в Україні.Навіть не пожаліли працю агрономів.

Пригадйте,Ярошенка і його гол і відразу заміну.Напевно,він не був присутній на установкі.

Як намене читається партійна лінія:Ахметов -Климов- Гіллер - Живаго(якщо хтось останього назове опозиціонепром буду довго сміятися)-Бойко(майже всі є членами і дипутатами однієї фракції в Верховній Зраді

Як не дивно всі ці клуби входять до пулу каналу "Хвутбол".Який якимось дивовижним чином запрошує в свої ряди учасників,ні для кого не секрет,що умови на "2+2" вищі.

Проблема в тому,що вони крадуть,якщо не в дітей,то в своїх онуків право,на повноцінне життя.Право на чесну бородьбу на принципи.

Звичайно,нажаль,довести -це неможливо.Доведенно Ваксом.

P.S.

Найбільш дивним вважаю те,що організатори цих афер вважають власни вболівальків бидлом.Точно знаю,що головний редактор "Терікона" товарищ Петі отримав завдання  на сьогодні знайти  коментарі правельних "експертів" які б підтвердили правоту Вакса.

Я думаю,що люди,які вболівають за "Шахтар" і мають власні  очі( а не дивляться на світ чужими) і здатні розібратися в всьому самі,без наголосів.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.04.2012, 22:40
sergiy_tyschenko
Автор:
(sergiy_tyschenko)
Статус:
Старожил (632 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть