Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Зрозумiйте.

2012-04-08 23:32 Шановні вболівальники,ми розуміємо, всі на емоціях, переглянули Уікенд (хоча ту програму таки краще було назвати очевидное/невероятное).Але ...

Шановні вболівальники,
ми розуміємо, всі на емоціях, переглянули Уікенд (хоча ту програму таки краще було назвати очевидное/невероятное).
Але що ж ви очікували? Невже чогось іншого? Чому ви дивуєтеся, га?
Ви можете її навіть не дивитися і завжди будете знати те, про що там йшлася мова! Шахтар - це бог футболу, завжди ним є і завжди ним там буде.

А всі ж такі погані! І завжди поганими будуть! Окрім, звісно ж, Шахтаря. Бо їхні дії завжди блискучі, вони навіки чемпіони, гравці всі там мудрі, розумні, завжди поступають виважено і обдумано, ніколи не симулюють, навпаки ж - це суцільні поважні люди. Шахтар - це наша божа корівка, наші кульбабки, наші зірочки!
Народ, не псуйте собі нерви тією сміхотворною програмою. Ви ніколи не дочекаєтеся від Денисова ні відвертої правди, ні адекватних коментарів, ні об'єктивної оцінки. Сприйняття реальності в тієї людини викривлене вже навіки. Вони додумують якусь свою неймовірну історію і розповідають ту байку настільки впевнено, що мимоволі аж починаєш захоплюватися тим акторським талантом. Люди, театрали ви наші дорогі, та вам на сцену пряма дорога! Чого ж ви у футбол граєте?!
Не розумію навіщо цю маячню показувати на всю країну, якщо це низькопробне замилювання очей може бути цікаве лише вболівальникам Шахтаря.
Браво, Денисов, Голлівуд за тобою плаче.
Всім добраніч.
Динамо - Чемпіон!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.04.2012, 23:32
Aee
Автор:
(Aee)
Статус:
Начинающий писатель (119 комментариев)
Подписчиков:
0

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть