Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

За межами України донецькі не перемагають

2012-04-12 09:48 Вот интресная статья, которая только подтверждает всем известное правило. ================================================================== Хокейний клуб "Донбас" вибув із боротьби ...
Вот интресная статья, которая только подтверждает всем известное правило.
==================================================================
Хокейний клуб "Донбас" вибув із боротьби за перемогу у вищій лізі Росії. Донеччани програли всі чотири матчі півфінальної серії башкирській команді "Торос". Нагадаю, що російська вища ліга насправді зовсім не вища — усі найсильніші грають у Континентальній хокейній лізі.
Та навіть у цьому, далеко не найсильнішому турнірі, амбіції донецького клубу, де завдяки щедрому фінансуванню зібрані чи не всі найсильніші хокеїсти України разом із групою іноземців, виявилися незадоволені.

Невдовзі перед цим був фінальний турнір також другорядного європейського кубка. У ньому "Донбас" поступився французькій команді, яку на хокейній мапі світу слід шукати з мікроскопом. Власне, як і той самий російський "Торос".

Про що це свідчить? Гадаю, першою причиною невдач хокейної команди з Донецька є повна відсутність конкуренції всередині України. Що казати, коли національний чемпіонат "Донбас" виграв практично резервним складом?

Одразу ж напрошується аналогія з іншою донецькою командою, футбольним "Шахтарем", для перемоги якого в чемпіонаті України робиться все можливе й неможливе. Провал команди у груповому турнірі Ліги чемпіонів, де "Шахтар" посів принизливе для себе останнє місце, доводить: методи, якими здобуваються перемоги у національних турнірах, на міжнародній арені не спрацьовують. Тому й програють донецькі команди за кордоном, де правила гри для всіх однакові.

Попри невдачу у вищій лізі Росії, хокейний клуб "Донбас" збирається подавати заявку на участь у Континентальній хокейній лізі. Ця ліга, подібно до заокеанської Національної хокейної, формується не за спортивним принципом. Достатньо мати належну фінансову базу. Із цим у Донецьку немає поки що проблем ані у хокеї, ані у футболі. Інша річ — результати, яких на міжнародному рівні лише за допомогою фінансування досягти дуже непросто.
Микола Несенюк

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.04.2012, 09:48
12.04.2012, 09:48
94924 0
Proskuriff
Статус:
Начинающий писатель (179 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть