Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Динамо" в Рівному

2012-04-21 23:44 Сьогодні о 19.10 київське "Динамо" прибуло в рівненський аеропорт. В аеропорті киян зустрічало близько 30-40 рівнян, ...

Сьогодні о 19.10 київське "Динамо" прибуло в рівненський аеропорт. В аеропорті киян зустрічало близько 30-40 рівнян, в основному молодь та діти, з м'ячами та записниками для автографів. Можна не сумніватись, що їх було б набагато більше, якби Рівне знало про приліт "Динамо".

Давно минули часи, коли місцевий "Верес" мав серйозне фінансування і доходив до півфіналу Кубка України, обігрував "Дніпро", "Шахтар" і "Металіст", проходив у кубку "Динамо". 17 років тому "Верес" покинув еліту українського футболу, а минулого року взагалі припинив своє існування. Нині Рівне є глибокою провінцією українського футболу, тому сьогоднішнє прибуття "Динамо" у майже не працюючий рівненський аеропорт, нехай і лише для того, щоб пересісти у клубний автобус і вирушити до Луцька на завтрашню гру з "Волинню", стало унікальною можливістю для рівненських вболівальників вживу побачити своїх улюбленців, сфотографуватися з кумирами. Дуже шкода, що не всі улюбленці відповіли взаємністю. Першим появився тренерський штаб, за ним футболісти. Більшість з них після "відчіпного" фото чи автографа дітлахам, які перегороджували дорогу нашим "зіркам", намагалися кинути "Рєбята, я спєшу" і швидко проскочити мимо. Респект Бетао, який затримався в залі аеропорту, і не відмовляв у автографах та фото, не намагався уникнути контакту і роздавав автографи біля автобусу Браун Ідейє. На жаль, склалось враження, що більшість киян роблять послугу, затримавшись на кілька секунд біля людей, які спеціально приїхали з міста, щоб їх побачити, людей, які їх підтримують, і для яких, власне, вони і мали б грати.

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.04.2012, 23:44
Yuri97
Автор:
(Yuri97)
Статус:
Начинающий писатель (121 комментарий)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть