Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Що це було?

2012-04-22 19:19 Доброго вечора, шановні читачі Динамо від Шуріка! Ось і закінчилася гра, яку я, як вболівальник обох ...

Доброго вечора, шановні читачі Динамо від Шуріка!

Ось і закінчилася гра, яку я, як вболівальник обох команд, з нетерпінням чекав. Скажу одразу, що виходячи з турнірного становища і важливості очок, я вболівав за Динамо!

Я сподівався, що кияни покажуть цікавий атакувальний футбол, яким буквально знесуть захисні редути лучан.

Перший тайм більш-менш виправдав мої очікування, окрім кількох моментів, коли йокнуло серце, особливо при ударі Майкона головою. Але ще в першій половині гри кинулися в очі наступні негативні моменти: пасивність Андрія Ярмоленка і Брауна Ідейє і незрозумілі дії захисту в окремих моментах.

А от другий тайм виявився абсолютним жахіттям! Динамо, команда, яка має в цьому сезоні стати чемпіоном України, грала на відбій! Що це було? Це явно не чемпіонська гра, а нам ще в золотому матчі треба перемогти, де проти нас буде Шахтар і третя сила. Я деклька разів аж примружувався, коли волиняни отримували м'яч в штрафному майданчику Максима Коваля і створювали гостроту.

Можливо я зараз пишу це все трохи на емоціях, але мене абсолютно не радує ця супермегаобережна тактика на утримання рахунку з командами, які однозначно слабші за рівнем гри і кваліфікацією виконавців.

Як на мене, то треба щось кардинально змінювати! Що? - це питання не до мене. Я маю свої теорії, але я не зовсім компетентний, щоб їх висувати.

Ну, і наостанок, як вболівальник Волині, хочу подякувати Анатодію Васильовичу Дем'яненку за його роботу з луцькою командою, в якої починає промальовуватися малюнок гри, тактичні схеми, гравці непогано взаємодіють між собою. На зміну виключно силовому, атлетичному футболу по-трохи приходить більш технічна гра.

П.С. Надіюся, що з Олександром Шовковським все нормально і його ушкодження не є серйозним. Хоча його вираз обличчя, який зафіксували телекамери, говорив про інше. Як би там не було, тримаємо за нього кулаки і бажаємо скорого одужання!

П.С.С. Що з Дуду? Чому цей бразильський талант маринується на лавці запасних, в той час, коли на лівому фланзі діє Мілош Нінкович? Не хочеться, щоб і цей молодий і перспективний футболіст втік з нашої команди.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.04.2012, 19:19
Westt
Автор:
(Westt)
Статус:
Наставник (1008 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть