Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Клоун в воротах "Дніпра"

2012-04-23 10:38   Щоб хоть якось збить оскому після вчорашнього матчу Динамо, зверну увагу на постійну проблему іншої ...

 

Щоб хоть якось збить оскому після вчорашнього матчу Динамо, зверну увагу на постійну проблему іншої команди якій я симпатизую _ Дніпро Д. Ця тема напрошується вже декілька турів підряд, але після «Оболоні» про це вже треба кричати, як мінімум фанатам «Дніпра» ( а може й вони кричать?

...по відгуках буде видно…). Якщо просто – що робить Ян Лаштувка в воротах Дніпра? По суботньому матчу – стоїть вот такая собі «детина», строїть з себе класного «вратаря», час від часу походжає вздовж воротарської лінії (наче гусей поганяє), ну і звичайно «піна» під час стандартів. Це ще з часів «Шахтаря»… Якщо трапляється більш-менш пристойний удар в створ воріт підтюпцем це «Чудо» з випученими очима супроводжує круглого за лінію…Повторюю: спостерігав неодноразово.

Основна думка блогу: Лаштувка – легіонер настільки класний, щоб виділяти під нього місце в ліміті? І допоки його будуть ставити? Довелось десь читати, що мовляв, його хтось там підмазує, якісь зв’язки..І що – чудити йому і далі з європейськими амбіціями клубу?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.04.2012, 10:38
chibis
Автор:
(chibis)
Статус:
Наставник (1385 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть