Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Думки стосовно 10-го і не тільки

2012-05-06 20:33   Багато хто зараз сперечається на тему того чи варто йти на матч Динамо-Таврія. Особисто я ...

 

Багато хто зараз сперечається на тему того чи варто йти на матч Динамо-Таврія. Особисто я піду  (якщо звісно не трапиться форс-мажорів, як от каміння з неба) і стосовно цього в мене навіть сумнівів не виникало.

Що робитимуть ті люди, які не підуть на матч, це їх особиста справа і вони мають на це виключне право.

 

Мене ж однак більше цікавить, що робитимемо ми - ті, хто прийде на НСК Олімпійський. Є багато ідей в блогах. Звісно всі записи я не перечитав, бо занадто багато людей не могли не висловитись у тій ситуації, яка склалась.

Припустимо, що ми оберемо шлях ігнорування, освистування, білих платочків і так далі, то чи не здається вам, що це буде не зовсім справедливо по відношенню до Гусєва, Ярмоленка, Гармаша, Коваля, Шевченка(тут певно хтось сперечатиметься) та інших гравців, що дійсно викладались на полі і завжди грали до кінця?

З іншого боку ніяк не реагувати і поводити себе неначе нічого не змінилось теж не можна.

Я ж пропоную метод пряника: тих, хто бився за команду до кінця, заохотити, а інших ігнорувати. так наприклад, можна при оголошенні складу скандувати прізвища трудяг, а інших (ледачих мільйонерів) нехай диктор сам оголошує, адже це його робота як-не-як. Або ж підготувати банери відповідні.

Також безумовно потрібно підтримати нашу легенду, нашого номера 1. Йому зараз певно найважче і в такий час не можна лишитися осторонь. Але в якій формі - це знову ж таки питання на фантазію і творчість.

Що можна ще відзначити - народу буде небагато ( http://tickets-counter-nsc-olimpiyskiy.com/ ) частина з тих, хто все ж придбав квитки, принципово не піде. Можливо це й на краще бо простіше організувати буде щось і більше уваги буде прикуто до наших ультрасів, які я впевнений обовязково щось придумають креативне.

Не хочеться чіпати політичні умови абсолютно, але всі прекрасно розуміють, що зараз відбувається, і до чого ми йдемо. І це стосується абсолютної більшості сфер нашого життя, а футбол? футбол - всього лиш гра, яка однак може перерости у важливе соціальне явище, що перетворюється у людську потребу.

Проте зараз не тільки намагаються забрати хліб ( це завжди було і, мабуть, завжди буде), але й видовища, підміняючи їх дешевим театром з нікудишніми акторами. Саме тому "...перемен требуют наши сердца..." і багато в чому саме від нас залежить чи стануться ці зміни, чи ні.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.05.2012, 20:33
06.05.2012, 20:33
97892 3 SGP, nuc, bergamo2007
Heavy
Автор:
(Heavy)
Статус:
Начинающий писатель (110 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть