Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Хульмес: "Найбільше пекло було в гостях у Карпат"

2012-05-07 03:45 Гравець дортмундської "Борусії" Матс Хуммельс у свому інтервю розповів, що під час матчу Ліги Європи з ...

Гравець дортмундської "Борусії" Матс Хуммельс у свому інтервю розповів, що під час матчу Ліги Європи з львівськими "Карпатами" на стадіоні "Україна" було справжнє пекло. 

"Не існує такого стадіону, на який я не хочу їхати. Що було круто, так це гра в Аугсбурзі. Це було супер. Так було теж і на старому стадіоні в Майнці, там завжди була хороша атмосфера. Ті гнали свою команду - незалежно від стану рахунку - завжди тільки вперед. І гравці Майнца потім так само ще більше вірили в себе. Ми там програли якось з рахунком 0:1 і тим самим трохи упустили кваліфікацію на Лігу Чемпіонів, чому провиною з упевненістю так само була і атмосфера там. Ти там можеш побачити чисто атмосферу карнавалу. Однак найбільше на даний момент пекло було в гостях у Карпати Львів. З моменту, коли ми повели в рахунку 2:1, було справжнє пекло - аж до рахунку 4:3 на користь нас. Я таке рідко відчував сам.", - сказав гравець чемпіонів Німеччини. 

Джерело: http://www.bvb-russia.com/

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.05.2012, 03:45
07.05.2012, 03:45
97926 1 Ruslan5555
FCKLandFCDK
Автор:
(FCKLandFCDK)
Статус:
Начинающий писатель (106 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть