Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

І знову ці 1-0!!! Як це дістало!!!

2012-05-10 20:24 Як вже дійсно дістав цей рахунок від Динамо в чемпіонаті України!!! Коли вже закінчиться ця позорна ...

Як вже дійсно дістав цей рахунок від Динамо в чемпіонаті України!!! Коли вже закінчиться ця позорна гра після забитого першого м'яча? Коли Динамо знову буде показувати чемпіонську атакувальну гру хоча б в Україні, а не оборонятися весь матч при рахунку 1-0 на свою користь???

 

Суркіс, колииииииииииииииииииииии?

??

Можна скільки завгодно говорити, що тренеру мало часу, щоб побудувати команду і поставити її гру, але я не бачу за півтора року ніякого малюнку гри від Сьоміна, не бачу ніякого прогресу жодного з гравців (що навіть при Газаєві було очевидним), не бачу жодного розвитку самого Сьоміна як тренера (лише тупі виправдання після невиразних, а інколи і ганебних матчів: розмови про якісь феноменальні невидимі техніко-тактичні показники команди у матчі з Зорею мене просто вбили, як і про сезон в цілому).

 

Також можна скільки завгодно говорити, що команди у матчах з Динамо кістьми лягають........ну і що??? А що ж Динамо на це? А нічого: жодної думки в центрі поля і атаці, якийсь незрозумілий і безрезультатний пресинг, гра від оборони на грані власного штрафного майданчика, незрозуміла поведінка багатьох гравців і т.п.

І що найдивніше з усього цього, що Суркісу такий стан справ в команді подобається, його все влаштовує: і тренер, і поведінка гравців, і відношення їх до імені Великого клубу, до вболівальників, до гри!!!

Вибачте, але сьогоднішній матч став останньою краплею, тому вже не міг мовчати. Суркіс прийми вже нарешті президентське рішення і виведи Динамо з кризи заради вболівальників!!!

 

P.S. я вболівальник Динамо і ненавиджу Шахтар, щоб не виникало зайвих питань!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.05.2012, 20:24
metalizator2009
Автор:
(metalizator2009)
Статус:
Эксперт (8042 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть