Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ще раз про Гарета Бейла

2012-05-11 16:29 Getty Images photo  Harry Redknapp, Gareth Bale Гаррі Реднап відкинув чутки, що Тотенхем погодився на компенсацію ...

Getty Images photo 

Harry Redknapp, Gareth BaleHarry Redknapp, Gareth Bale

Гаррі Реднап відкинув чутки, що Тотенхем погодився на компенсацію від Барселони за продаж Гарета Бейла.

В п'ятницю іспанська газета "Марка" зробила припущення, що Тотенхем погодив продаж Бейла чинним Європейським чемпіонам за 40 мільйонів євро.

Бейл зізнався минулого місяця, що він перегляне своє майбутнє якщо Шпори не потряплять до зони Ліги чемпіонів, а Дані Алвеш сказав в недавньому інтерв'ю, що валлієць заграє на Камп Ноу.

Однак Реднап наполягає, що 22-річний гравець не залишить Уайт Харт Лейн цього літа. Менеджер Шпор сказав: "Я не знаю нічого про це (чутки, що пов'язують Бейла з Барселоною). Я думаю, що тут немає ані граму правди. Причому, жодного. Я б, принаймні, так подумав."

Реднап, який боровся з Челсі за право залишити Луку Модріча в складі Шпор минулого літа, наполягає, що клуб не втратить своїх найкращих гравців, якщо команда не потрапить в зону Ліги чемпіонів.

"Ці припущення дещо перебільшені", - сказав 65-річний тренер, чия команда прийматиме Фулхем в останній грі цього сезону. - "Коли Гарет прийшов до Тотенхему, вони не потрапляли до Ліги чемпіонів. Коли Лука Модріч прийшов сюди, вони й близько не були там (біля зони ЛЧ). Він прийшов сюди не тому, що вони грали в Лізі чемпіонів, а тому що це - гарний клуб, прийшов на пристойну зарплатню, заради шансу грати в Прем'єр-Лізі. 

І ви мені кажете, що гравці не підуть до Челсі наступного року, якщо вони не виграють Лігу чемпіонів? Звичайно, вони підуть до Челсі, якщо їм платитимуть гарні гроші і вони матимуть гарний контракт, вони підуть сюди, бо це (Челсі) фантастичний клуб з Лондону. Вони (гравці) підуть до Челсі. Також вони підуть до Ліверпуля, бо це великий клуб, і вони йтимуть до Тотенхема, тому що це теж великий клуб."

Тотенхем підписав Бейла з Саутгемптона в 2007 році за 5 мільйонів фунтів і той став важливим гравцем північнолондонського клубу, забивши 21 гол в 112 іграх Прем'єр-Ліги.

http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/1068348/harry-redknapp-rubbishes-gareth-bale-tale?cc=5739

-->--> 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.05.2012, 16:29
Krotobiy
Автор:
(Krotobiy)
Статус:
Старожил (953 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть