Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Первые тренировки Сборной Украины

2012-05-17 18:17

17 травня у збірної України - перший робочий день на зборах у Тур

Тренировка Сборной УкраиныТренировка Сборной Украины

 
Після дня акліматизації, команда Олега Блохіна прокинулася о восьмій ранку для того, аби пройти медобстеження, а вже за півгодини всі 25 гравців були на полі, що на території готелю. Після вступного слова наставника, збірниками 40 хвилин опікувався тренер з фізичної підготовки Віталій Кулиба, котрий спочатку розділив команду на дві групи для гладкого бігу, а потім об’єднав усіх у центральному колі для фізичних вправ на розтягнення м’язів.
 
Збірна з пляжного волейболу
 
Після тренування на гравців чекав сніданок і вільний час. Чимало хлопців вирішили провести його на пляжі: на відміну від попереднього похмурого дня, у Белеку визирнуло сонце. Чудова нагода зіграти у пляжний волейбол! Руслан Ротань, Віталій Мандзюк, Тарас Степаненко та Євген Хачеріді доповнили свою команду одним з відпочивальників і активно провели час на узбережжі. Після трьох переможних партій четвірка «синьо-жовтих» не відмовила собі у задоволенні освіжитися у Середземному морі, яке у цю пору не таке вже й тепле. Однак, після гарячого сонця це було саме те, що треба.
 
Баталії зі сквошу
 
Зрештою, не всі гравці віддають перевагу спорту на пляжі. Скажімо, Артем Мілевський, Олександр Алієв, Сергій Назаренко та Олег Гусєв полюбляють сквош. У залі цієї гри між гравцями національної команди точаться запеклі баталії. Ще одна нагода активно провести час - заняття в тренажерному залі. Зокрема, вчора у вихідний день туди завітали Марко Девич та Олександр Горяїнов. А ще у готельному комплексі чудова «спа-зона». Однак сьогодні до сауни ніхто із футболістів не заходив. І справа не у сонячній погоді, хоча й це має значення. Просто у четвер увечері у збірної ще одне тренування, значно відповідальніше, ніж ранкове. Олег Блохін проведе на турецький землі перше тактичне заняття.
 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.05.2012, 18:17
UZ-44
Автор:
(UZ-44)
Статус:
Наставник (2122 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть