Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Тенденція розвитку або з чого починав Лобановський в 1997 році

2012-05-22 20:19  Прочитав сьогодні Морозова.Тема  протистояння Москви і Києва у футболі не новаТа   не про неї піде ...

 Прочитав сьогодні Морозова.Тема  протистояння Москви і Києва у футболі не новаТа   не про неї піде мова..                                     Сергій Морозов критикує Сьоміна за раціоналізм,за катеначчіо дорікає, що він не культивує атакуючий футбол не забувши, при цьму похвалити основного конкурента киян за той таки атакуючий футбол.

                         Шановний експерт забув скільки бруду саме Москва вилила на Лобановського  за раціоналізм за виїз  ну модель.Так була у Валерія Васильовича і така зброя в його арсеналі.Забув пан Сергій, що у Лобановського захищатись комада починала при втраті мяча ще на чужій половині поля, що гра грунтувалась на  бездоганній фізичній підготовці,. до автоматизму доведеній командній грі., з  блискавичним переходом до атакуючих дій.                                                                                                                                                            Я не погоджусь, що Сьомін не атакує.Він атакував і Брагу і Рубін і Маккабі і в Луганську. Болільник, який памятає гру Динамо Лобановського легко передбачив би розвиток подій недавнього матчу в Луганську. Шалений темп з початку гри і 2 або 3-0 до 20 хв першого тайму , а там уже й раціоналізм можна включати. Не вийшло б у першому таймі- пресували б   доки  Зоря  не здохла ,а таки забили б. А Команда Сьоміна не обтяжена еврокомпанією атакує так, що скоріше морить себе, а не суперника.                                                       Цей ролик,  на мою думку , актуальний й на сьогоднішній день.Зверніть увагу на статистику, яку викладає коментатор, та згадайте слова метра, що в футболі вже все придумано, що його треба лише вдосконалювати,слідкувати за тенденціями, а може трошечки й заглянути вперед.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.05.2012, 20:19
malkyt
Автор:
(malkyt)
Статус:
Старожил (958 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть