Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Премьер-лига ответила "Металлисту"

2009-08-13 16:24 Украинская Премьер-лига ответила на заявление «Металлиста» относительно переноса матча 5-го тура чемпионата Украины «Металлист» — «Шахтер» с 23-го августа ... Премьер-лига ответила "Металлисту"

Украинская Премьер-лига ответила на заявление «Металлиста» относительно переноса матча 5-го тура чемпионата Украины «Металлист» — «Шахтер» с 23-го августа на 23-е сентября. Полный текст письма Премьер-лиги, направленного в адрес харьковского клуба, вашему вниманию (приводится на языке оригинала).

Генеральному директору
ВАТ «ФК «Металіст» Харків
Волику С. В.


Шановний Сергію Вікторовичу!

На Ваші листи від 12.08.2009 р. № 386 та від 13.08.2009 р. № 389 повідомляємо, що ОПФКУ «Прем'єр-ліга», м'яко кажучи, здивована критикою Рішення Дирекції ПЛ від 10.08.2009 р. з боку ФК «Металіст» Харків.

Справді, у відповідності до п. 6 ст. 12 Регламенту змагань часовий проміжок між двома офіційними матчами команди клубу (включаючи матчі Кубка України та клубних змагань УЄФА) повинен складати не менше 48 годин. ФК «Металіст» Харків, пропонуючи призначити матч 5-го туру чемпіонату «Металіст» Харків - «Шахтар» Донецьк на 23.08.2009 р. на 17:00, при трактуванні положення даного пункту Регламенту виходить з того, що до наступного матчу за участю ФК «Шахтар» Донецьк у Лізі Європи УЄФА залишається якраз 48 годин. Ця логіка не витримує критики, оскільки ФК «Шахтар» Донецьк може змінити час початку свого матчу у Лізі Європи (17:00, 16:00 і навіть 14:00) і тим самим унеможливити застосування норми «48 годин».

Більш цього, за загально визнаною світовою практикою, необхідний 48 годинний проміжок між двома офіційними матчами обчислюється не буквально, а мається на увазі проведення матчу через два дні на третій (а не через один день на другий).
З огляду на все це, Дирекція ПЛ, взявши до уваги той факт, що календарем змагань (який, до речі, погоджений головним тренером ФК «Металіст» Харків) передбачений відповідний резервний день, прийняла одностайне рішення щодо призначення матчу 5-го туру чемпіонату «Металіст» Харків - «Шахтар» Донецьк саме на 23.09.2009 р.

Враховуючи викладене вище, ОПФКУ «Прем'єр-ліга» не вбачає у діяльності Дирекції ПЛ подвійних стандартів.

Також акцентуємо Вашу особливу увагу на тому, що Дирекція ПЛ, призначивши датою проведення даного матчу 23.09.2009 р., не порушила жодного пункту Регламенту. У зв'язку з цим, ОПФКУ «Прем'єр-ліга» звертається до ФК «Металіст» Харків із проханням припинити необґрунтовану критику Дирекції ПЛ, оскільки у своїй діяльності вона керується винятково інтересами всіх Учасників ПЛ.

З повагою, Генеральний директор О.А.Єфремов

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть