Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Андрей Ярмоленко посетил детский дом и поздравил детей с праздниками

2016-12-29 18:03 Ультрас киевского «Динамо» на своей официальной странице в Facebook разместили сообщение о прекрасной инициативе Андрея Ярмоленко, ... Андрей Ярмоленко посетил детский дом и поздравил детей с праздниками

Ультрас киевского «Динамо» на своей официальной странице в Facebook разместили сообщение о прекрасной инициативе Андрея Ярмоленко, воплощенной в жизнь:

«Пару тижнів тому до нас звернувся Андрій Ярмоленко з пропозицією разом відвідати дитячий будинок перед Новим роком. З нього подарунки, з нас — повна організація поїздки. Вчора ця поїздка відбулась, їздили в Копилів, куди навідувались раніше вже багато разів. Зараз там знаходиться 46 дітей, і кожен з них з нетерпінням чекав нашого приїзду.

Дівчата підготували цікаву програму — потрібно було намалювати свій улюблений вид спорту, і дітей це заняття захопило по самі вуха. Але і Андрія малеча не полишала ні на секунду — автографи та спільні фото, кожен міг запитати в футболіста все, що хотів.

А потім настав час подарунків — кожна дитина отримала форму київського Динамо, набір солодощів, та вітальну листівку з автографом. Також ми привезли футбольні м’ячі і м’які футбольні іграшки. Діти одразу ж кинулись приміряти футболки, а після спільного фото вирішили влаштувати нам сюрприз, на весь голос зарядивши «Динамо! Динамо!» Такі поїздки залишають по собі безліч позитивних емоцій, тож дякуємо Андрію за ідею, а всім причетним — за підготовку цієї поїздки».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть