Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Григорий Суркис поздравил Александра Бандурко с 70-летием

2017-02-13 13:25 Вице-президент УЕФА Григорий Суркис поздравил с 70-летним юбилеем первого вице-президента ФФУ Александра Бандурко. Григорий Суркис Шановний ... Григорий Суркис поздравил Александра Бандурко с 70-летием

Вице-президент УЕФА Григорий Суркис поздравил с 70-летним юбилеем первого вице-президента ФФУ Александра Бандурко.

Григорий Суркис

Шановний Олександре Івановичу!

У день Вашого славного 70-річного ювілею висловлюю свої щирі та світлі почуття відданому захисникові інтересів вітчизняного футболу, людині слова і діла, професіоналу з великої літери, вірному та надійному Другові.

Мені надзвичайно імпонує Ваш управлінський та організаторський талант, аналітичний розум і логічне мислення, загартовані в різних життєвих ситуаціях послідовність і виваженість, холоднокровність і дипломатичність, ділові якості помножені на патріотизм і безкорисливу любов до Гри. Усе це робить Вас постаттю, роль якої в новітній історії українського футболу важко переоцінити.

Ваші цілеспрямованість, порядність, здоровий оптимізм завжди задавали тон роботі управлінської команди. Перелік грандіозних футбольних вершин, які Україні вдалося підкорити за Вашої безпосередньої участі, дійсно вражає. Такими, як Ви, Батьківщина пишається. Я гордий від того, що завжди можу розраховувати на Ваші мудру пораду і справжню чоловічу дружбу.

Від щирого серця бажаю здоров’я Вам, Вашим рідним і близьким! Щастя Вам і благополуччя! Нехай всі Ваші задуми увінчуються успіхами. І нехай досягнення українського футболу завжди радують вас.

З повагою

віце-президент УЄФА

Григорій Суркіс

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть