Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

От Борисполя до Исландии

2017-11-07 15:38 Українці у вересні відвідали Ісландію з нагоди матчу націо­нальних команд наших країн у світовому відборі. Окрім ... От Борисполя до Исландии

Українці у вересні відвідали Ісландію з нагоди матчу націо­нальних команд наших країн у світовому відборі. Окрім гейзерів та Андрія Шевченка, вони були вражені неймовірною, як для такого острова, кількістю футбольних полів, більшість із яких штучні. Дивуватися є чому: на північноатлантичному острові з населенням трохи більше 300 тисяч — 20 стадіонів із трибунами, 30 повнорозмірних штучних футбольних полів та понад 150 штучних майданчиків для міні-футболу.

Стадион в Исландии

Ми теж не відстаємо. Перед відльотом до Ісландії президент Федерації футболу України відкрив у Борисполі завод з виробництва штучних футбольних полів. Трохи бентежить хіба що те, що цей самий завод Андрій Павелко вже раз урочисто відкривав у грудні минулого року. А перед цим пообіцяв побудувати 10 тисяч штучних футбольних полів до дві тисячі якогось там року.

Не можна сказати, що в нас зовсім нічого не робиться. Раз на кілька місяців керівник ФФУ відкриває нові футбольні поля й майданчики по всіх регіонах України. Але якщо згадати його обіцянку про 10 тисяч полів, то подібні відкриття мали б відбуватися щодня впродовж понад 20 років, або по п'ять разів на день упродовж чотирьох років. Ну як тут встигнути? Хоч бери й відділ спеціальний створюй для цього у федерації.

Мені чомусь здається, що нам така біда не загрожує. Принаймні в моєму рідному Рівному, де ФФУ ще позаторік обіцяло спорудити штучне поле за програмою "хет-трик", жодних ознак ані самого поля, ані його будівництва не спостерігається. Думаю, що завод з виробництва штучних полів варто відкрити наступного року ще раз. Для надійності. А потім можна знову до Ісландії.

Микола НЕСЕНЮК

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Тибо Куртуа: «Великий Лунин» 11
Dynamo.kiev.ua
18.04.2024, 12:12
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть