Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Григорий Суркис поздравил Сергея Бубку с 54-летием

2017-12-04 13:32 Вице-президент УЕФА Григорий Суркис поздравил легендарного украинского спортсмена Сергея Бубку с днем рождения. Григорий Суркис Григорий Суркис поздравил Сергея Бубку с 54-летием
04.12.2017, 13:32

Вице-президент УЕФА Григорий Суркис поздравил легендарного украинского спортсмена Сергея Бубку с днем рождения.

Григорий Суркис

Члену Виконавчого комітету МОК, 

першому віце-президенту IAAF, 

президенту НОК України

п. Сергієві БУБЦІ 

 

Шановний Сергію Назаровичу!

Вітаючи Вас із Днем народження, дозвольте мені висловити найщиріші святкові побажання людині, яка без перебільшення є гордістю української нації, взірцем працелюбства, честі та дипломатичності.  

Своїми неперевершеними результатами на легкоатлетичних аренах Ви не лише неодноразово дивували людство, але й спонукали усіх нас – палких уболівальників Сергія Бубки – піднімати особисту планку звершень. Упевнений, Ваш приклад надихав кожного, хто прагнув здійснити власну мрію, незважаючи на будь-які складності та перешкоди.

Ще більшої поваги заслуговує той факт, що навіть після закінчення активної кар’єри атлета – видатної, фантастичної, рекордної – Ви не дозволили собі зупинитися на досягнутому! Ваше ім’я, як і раніше, кличе за собою. На посадах голови НОК України, члена Виконкому Міжнародного олімпійського комітету, віце-президента Міжнародної легкоатлетичної асоціації Ви продовжуєте утверджувати найвищі спортивні Ідеали та принципи Чесної Гри. 

Свій родовий прапор Ви тримаєте міцно й упевнено, власним прикладом демонструючи життєлюбство, цілеспрямованість і готовність в будь-який момент підставити плече, використовуєте у своїй діяльності увесь свій досвід, усі навики управлінця-лідера. Їхнє підґрунтя – пристрасна любов до спорту і людська гідність. 

Здоров’я Вам і щастя, Сергію Назаровичу! Мирного неба над головою, злагоди в родині, гармонії у душі. Нехай Вас оточують Любов, вірні друзі і заслужена шана.

З повагою,

Григорій СУРКІС

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть