Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«Зирка» просит «срочно предоставить доказательства противоправной деятельности представителей клуба»

2018-05-24 14:21 Кропивницкая «Зирка» сделала официальное заявление по поводу присутствия команды в «списке МВД» среди подозреваемых в «договорняках»: ... «Зирка» просит «срочно предоставить доказательства противоправной деятельности представителей клуба»

Кропивницкая «Зирка» сделала официальное заявление по поводу присутствия команды в «списке МВД» среди подозреваемых в «договорняках»:

«Вчора, 22 травня 2018 року, на прес-конференції міністр внутрішніх справ Арсен Аваков оприлюднив дані щодо «замовних» футбольних матчів. Була надана інформація, що задокументовано протиправну діяльність 5-х злочинних груп та 35 футбольних клубів, а також те, що було проведено 40 обшуків на території 10 областей України.

Прозвучала інформація, що «оперативники Департаменту захисту економіки Національної поліції України, слідчі Головного слідчого управління Нацполіції та ГПУ встановили понад 320 осіб, які були задіяні в корупційних «схемах» та причетні до вчинення злочинів більше ніж у 57 епізодах».

У ролику, який було показано присутнім, несподівано для ФК «Зірка», серед інших, продемонстрували й емблему нашого футбольного клубу, що увійшов до списку 35-ти «звинувачених».

Футбольний клуб «Зірка», наразі, не володіє жодною інформацією, на яких підставах наш клуб звинувачений в протиправній діяльності. Представники Нацполіції, ГПУ та інших державних органів до клубу не зверталися. На даний момент в футбольному клубі «Зірка» обшуків не проводилося, клуб працює в штатному режимі, команди клубу ведуть підготовку до заключних матчів сезону.

Враховуючи серйозні звинувачення на адресу клубу, про які представники Міністерства внутрішніх справ заявили на всю країну, футбольний клуб «Зірка» просить терміново надати докази щодо протиправної діяльності будь-кого з представників клубу — офіційних осіб, тренерів, гравців.

Футбольний клуб «Зірка» позитивно ставиться до очищення футболу від будь-яких проявів корупційної складової. Клуб підтверджує, що готовий надати будь-які дані, які необхідні для виваженого та об’єктивного розслідування. Ми вважаємо, що у футболі не місце проявам корупції в будь-якому вигляді.

Тим не менш, вважаємо неприпустимими безпідставні звинувачення, які шкодять клубній репутації та негативно впливають на клубний імідж. Сподіваємося на об’єктивне розслідування, яке доведе, що ФК «Зірка» завжди дотримувався правил Чесної гри та поважав своїх суперників і футбольних уболівальників».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Тибо Куртуа: «Великий Лунин» 3
Dynamo.kiev.ua
18.04.2024, 12:12
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть