Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Деньги на «Верес»

2018-06-18 20:57 Известный украинский журналист Николай Несенюк прокомментировал в Facebook будущее ривненского «Вереса». Алексей Хахлев Деньги на «Верес»

Известный украинский журналист Николай Несенюк прокомментировал в Facebook будущее ривненского «Вереса».

Алексей Хахлев

У групи рівнян чисельністю від однієї до двох сотень велика радість — у наступному сезоні вони знову матимуть нагоду їздити стадіонами України, уболіваючи за команду «Верес». Подібно до дітей, які думають, що банани ростуть у супермаркеті, уболівальники якось не задумуються над тим, а хто, власне, оплачуватиме поїздки футбольної команди «Верес» на матчі чемпіонату, а також нестиме інші витрати на утримання команди.

Те ж саме було рік тому. Точніше півтора. Саме тоді наглядова рада «громадської спілки» у відповідь на свою вимогу ознайомитися із фінансовим звітом за 2016 рік була послана Олексієм Хахльовим у пішохідну еротичну подорож. Інакше і бути не могло. Тому що на той час команду «Верес» утримував Богдан Копитко, який, знаючи про кришталеву чесність Хахльова, довіряв гроші іншим людям. Тому «президент клубу» мав лише приблизне уявлення які гроші і на що витрачаються і навіть якби хотів, не маг дати жодного фінансового звіту..

Ще тоді я попереджав, що «народний клуб» вже ніякий не народний, а команда «Верес» подібно до решти футбольних команд України належить бізнесмену із непростою долею. Настільки непростою, що Копитко вже другий рік не показується на люди. Згадані на початку кількасот уболівальників на це не зважали, радіючи грі команди, яка на той час остаточно переїхала до Львова.

Тепер ці люди просять міську раду Рівного дати грошей на їхню розвагу — ну що вам, шкода вісім мільйонів аби ми їздили із прапорами і кричали «Верес -Рівне!»? А з якого дива місто має давати гроші на розвагу кількох сотень людей, яким не сидиться вдома? Чому Хахльов, Донцов та інші не звертаються до нас по наші внески? Чому не оголошують список бізнесменів, які, коли вірити останнім одкровенням Хахльова, просто у черзі стоять аби профінансувати команду, яка чомусь гратиме у Млинові? А чому у Млинові? Це ж друга ліга, можна грати і на руїнах «Авангарду як три роки тому! І тут мовчить Хахльов, не кажучи вже про Донцова.

Днями зустрів Ореста Баля, який переповнений ентузіазмом з приводу свого призначення у «Верес». Не став запитувати про гроші — неетично. А цікаво, які гроші пообіцяли тому ж Балю, тому ж Гоменюку, як тренеру? Звідки ці гроші у ТОВ, яка належить «громадській спілці»?

Я не чекаю відповіді від Олексія Хахльова, бо знаю, що це буде черговий вже набридлий набір пустопорожніх гасел та закликів перемішаний із напвіправдою, яка, як мене вчили у дитинстві, є гіршою за брехню. Упевнений, що він щось знову придумає. Але хто йому повірить окрім тих двох сотень любителів поїздити на футбол? Федерацію футболу України не пропонувати.

Микола НЕСЕНЮК

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть