Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Премьер-лиге непонятна позиция ФК «Полтава»

2018-06-20 18:49 Украинская Поемьер-лига обнародовала официальное заявление по поводу отказа «Полтавы» от участия в чемпионате Украины. Приводим его ... Премьер-лиге непонятна позиция ФК «Полтава»

Украинская Поемьер-лига обнародовала официальное заявление по поводу отказа «Полтавы» от участия в чемпионате Украины. Приводим его полностью:

Леонид Соболев

«УПЛ отримала лист ФК «Полтава» за підписом Президента клубу Леоніда Соболєва, про зняття зі змагань УПЛ у зв’язку з неможливістю приведення стадіону «Локомотив» у відповідність до вимог регламентних документів УПЛ та ФФУ.

На Загальних зборах учасників УПЛ, що відбулися 5 червня 2018 року, ФК «Полтава» був прийнятий до складу Учасників УПЛ та отримав атестат для участі у змаганнях УПЛ. Як вказано в атестаті, клуб заявив у якості основного домашнього стадіону стадіон «Ворскла» ім. О. Бутовського.

Виходячи з цього, УПЛ, при жеребкуванні плану-календаря змагань сезону 2018/19 років, здійснила кроки для розведення ФК «Полтава» та ФК «Ворскла» в календарі з метою забезпечення безпечного та безперешкодного проведення домашніх матчів обох клубів на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського.

Враховуючи вищевказане, для Української Прем’єр-ліги не зовсім зрозуміла позиція ФК «Полтава» щодо відмови від участі у змаганнях УПЛ через неготовність стадіону «Локомотив».

У зв’язку з цим Українська Прем’єр-ліга звернулась до ФК «Полтава» з проханням уточнити позицію клубу щодо участі у змаганнях УПЛ у сезоні 2018/19.

У разі відмови ФК «Полтава» від участі у змаганнях УПЛ, Українська Прем’єр-Ліга діятиме відповідно до свого Статуту та у порядку, передбаченому чинним Регламентом змагань».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть