Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Премьер-лига начала процедуру замены ФК «Полтава» в УПЛ

2018-06-23 18:39 Украинская Премьер-лига подтверждает снятие ФК «Полтава» с соревнований УПЛ и инициирует процедуру определения нового участника Лиги. ... Премьер-лига начала процедуру замены ФК «Полтава» в УПЛ

Украинская Премьер-лига подтверждает снятие ФК «Полтава» с соревнований УПЛ и инициирует процедуру определения нового участника Лиги. Об этом говорится в заявлении УПЛ. Приводим его полностью:

«22 червня 2018 року Українська Прем’єр-ліга отримала лист від ФК «Полтава», в якому клуб підтвердив зняття зі змагань УПЛ. Причиною зняття ФК «Полтава» називається «неготовність стадіону «Локомотив» та неможливість проведення ігор на резервному стадіоні «Ворскла».

5 червня 2018 року, під час Загальних зборів Учасників УПЛ, ФК «Полтава» було вручено атестат ФФУ на участь у змаганнях УПЛ, в якому вказувалось, що основний стадіон клубу — стадіон «Ворскла» ім. О. Бутовського. Резервний стадіон клубом визначений не був взагалі. При цьому, клуб жодного разу не повідомляв УПЛ про намір проводити домашні матчі на стадіоні «Локомотив».

Таким чином, УПЛ не розуміє причин чи підстав, з яких ФК Полтава у своїх листах називає стадіон «Локомотив» основним, а стадіон «Ворскла» ім. О. Бутовського — резервним.

Крім цього, Комітет з питань стадіонів та безпеки проведення змагань ФФУ своїм рішенням від 21 червня 2018 року заборонив проведення матчів серед команд УПЛ у сезоні 2018/19 років на стадіоні «Локомотив» через його невідповідність регламентним вимогам ФФУ та УПЛ.

В будь-якому разі, виходячи із офіційних листів ФК «Полтава», УПЛ, діючи відповідно до вимог Статуту з метою забезпечення цілісності та безперервності змагань, ініціює проведення Загальних зборів Учасників УПЛ з наміром виключення ФК «Полтава» з числа Учасників УПЛ та визначення і прийняття нового Учасника.

Враховуючи, що ситуація, яка склалась у зв’язку зі зняттям команди ФК «Полтава» зі змагань, прямо не передбачена регламентними документами Ліги, визначення нового Учасника УПЛ відбуватиметься відповідно до п. 9.7 ст. 5 Регламенту змагань УПЛ, згідно з яким новий Учасник буде визначений Виконавчим комітетом ФФУ на підставі пропозиції УПЛ».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть