Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Николай Несенюк — о секрете успеха Андрея Шевченко

2018-10-18 15:49 Известный украинский журналист Николай Несенюк отметил интересный кадровый нюанс в игре сборной Украины. Виктор Коваленко Николай Несенюк — о секрете успеха Андрея Шевченко

Известный украинский журналист Николай Несенюк отметил интересный кадровый нюанс в игре сборной Украины.

Виктор Коваленко

«Після вдалого для національної команди України виступу у другій лізі футбольної Ліги націй народ ламає голову — що сталося? Чому команда, яка до цього півтора роки поспіль не грала, а мучилась, раптом достойно виступила проти не найслабших європейських збірних? Як на мене — відповідь проста — вперше із грудня 2016 року, коли асистентом тренера збірної став Андрій Шевченко, у команді не було Віктора Коваленка. Зовсім не було — ані в складі, ані в запасі.

Ще рік тому я писав про видатну роль згаданого футболіста у виступах збірної України. Після цього минув майже рік, упродовж якого численний інтернаціональний штаб національної команди на чолі із Андрієм Шевченком провів титанічну інтелектуальну роботу і нарешті зрозумів очевидне, забравши із збірної людину, яка невідомо за які заслуги там знаходилася. Як наслідок — команда України нарешті стала грати не удесятьох, а у повному складі! І одразу прийшли перемоги!

Залишається лише подякувати Андрієві Шевченку та його штабу за проведену за цей рік роботу. Побажати і надалі прислухатися до тих, хто не має і тисячної долі їхньої високої кваліфікації. Коли буде так, нас чекають нові успішні виступи національної команди України.

P.S. Тим часом Віктор Коваленко встиг «допомогти» збірній України U-21 програти відбір на чемпіонат Європи. А що робити — у тренера 21-річних Олександра Головка немає такого потужного тренерського штабу!» — написал Несенюк на своей странице в Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть