Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

ФФУ заявила, что не имеет отношения к срыву пресс-конференции о коррупции Павелко

2018-11-13 06:26 Федерация футбола Украины через свои аккаунты в соцсетях «ответила» главному редактору журнала «Футбол» Артему Франкову на ... ФФУ заявила, что не имеет отношения к срыву пресс-конференции о коррупции Павелко

Федерация футбола Украины через свои аккаунты в соцсетях «ответила» главному редактору журнала «Футбол» Артему Франкову на обвинения и факты, обнародованные на пресс-конференции в «Интерфакс-Украина» по поводу коррупционных схем президента ФФУ Андрея Павелко.

«Зрив» прес-конференції О. Скупінського та А. Франкова проти ФФУ відбувся з метою запуску нової хвилі дискредитації федерації

Федерація футболу України обурена безпринципністю замовників та виконавців нової кампанії з дискредитації ФФУ. Ми звертаємося до ЗМІ з проханням не поширювати неправду. Так, сьогодні під час прес-конференції А. Франкова та О. Скупінського, головною метою якої було тиражування неправдивих звинувачень на адресу федерації та її керівництва, до зали проведення заходу увірвалася група невідомих у масках, які влаштували дешевий спектакль, імітуючи зрив прес-конференції. Спікери заходу одразу ж заявили, що за хуліганськими діями молодчиків «ховаються їх опоненти з ФФУ». Наголошуємо, що ФФУ не має ніякого відношення до організації цієї вистави! Не важко здогадатися, що її основною метою є «розкрутка» нової інформаційної атаки на федерацію! Нам прекрасно відомі мотиви та цілі режисерів та акторів цієї постановки. Зокрема, ГО «Ініціативи майбутнього», яку представляє О. Скупінський, і яка була зареєстрована лише наприкінці квітня цього року — синхронно з початком масованої інформаційної кампанії проти ФФУ, а її активність у ЗМІ спрямована виключно на поливання брудом федерації та її керівників.

Через відсутність у словах та діях замовників і виконавців цієї кампанії найменшого об’єктивного підґрунтя, ФФУ не вважає за потрібне реагувати на подібні випади. Просимо ЗМІ та громадськість взяти до уваги позицію Федерації з цього приводу та не тиражувати неправдиві дані», — говорится в ответе ФФУ.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть