Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Внутренний голос Андрея Шевченко

2019-09-11 14:38 Є така штука — внутрішній голос. Може зненацька підказати зробити щось несподіване і нелогічне. І треба ... Внутренний голос Андрея Шевченко

Є така штука — внутрішній голос. Може зненацька підказати зробити щось несподіване і нелогічне. І треба мати сильний характер, аби його не послухати і вчинити так, як слід. Андрію Шевченку цей внутрішній голос дістався у спадок від Михайла Фоменка, який очолював національну футбольну команду України до літа 2016 року. За півроку до того цей внутрішній голос підказав Фоменку, чия команда перед тим успішно пройшла європейський відбір, поставити до основного складу футболіста на прізвище Коваленко. Фоменко послухав і в результаті збірна Україна зіграла на Євро-2016 гірше за всіх.

Андрей Шевченко (фото:А.Попов)

Одразу зазначу — я не маю нічого проти Віктора Коваленка. Цілком можливо він є доброю людиною, хорошим товаришем, вірним другом і має ще багато чеснот. Але є у Віктора один недолік — його вміння грати у футбол недостатнє для виступів за національну збірну. Це переконливо доводить статистика його виступів за головну команду України, яку я наводив ще рік тому. Нічого страшного — такий самий недолік мають ще десятки мільйонів українців.

Та повернемось до Андрія Шевченка, який очоливши збірну України зазнавав суцільних невдач і без шансів програв позаторік світовий відбір. Лише після цього він припинив слухати той внутрішній голос і забрав Коваленка зі збірної. І одразу прийшли успіхи! Торік Україна виграла свою групу у Лізі Націй, а цього року успішно виступає у європейському відборі, практично забезпечивши собі місце у фінальному турнірі Євро-2020. Після перемоги над могутньою командою Литви деякі мої колеги вже почали наввипередки оголошувати Андрія Шевченка генієм тренерської думки. І на здоров'я!

Але тут знову нагадав про себе той внутрішній голос, який сказав Шевченку: «Постав Вітю Коваленка у склад на контрольну гру проти Нігерії! Побачиш як це буде круто!». І всі все побачили — команда програвала на своєму полі нігерійцям 0:2 без особливих шансів на успіх. Шевченко терпів до 66 хвилини, після чого послав той внутрішній голос подалі і забрав Коваленка з поля. І життя налагодилось! Не минуло й десяти хвилин як наші забили, а ще за хвилину зусиллями відомого вихованця українського футболу Марлоса, який віддав результативну передачу на Яремчука, зрівняла рахунок. Аби виграти нашим просто забракло часу...

Який висновок? Думаю, що боротьба Андрія Шевченка зі своїм внутрішнім голосом ще далеко не завершена і ми ще побачимо багато цікавого. Про одне благаю — не слухайте тих, хто каже що у того внутрішнього голосу є конкретне ім'я і прізвище! Неправда це! Наклепи нехороших людей!

Микола НЕСЕНЮК, Facebook

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть