Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

О дискриминации болельщиков на матче «Шахтер» — «Динамо». ВИДЕО

2019-11-12 10:53 На странице UkrBall в Facebook опубликовано заявление о дискриминации болельщиков «Динамо» в Харькове на матче с ... О дискриминации болельщиков на матче «Шахтер» — «Динамо». ВИДЕО

На странице UkrBall в Facebook опубликовано заявление о дискриминации болельщиков «Динамо» в Харькове на матче с «Шахтером». Напомним, организаторы игры не пропускали на стадион людей с символикой «бело-голубых».

«До уваги керівництва клубу «Динамо» Київ.

Під час проведення матчу УПЛ «Шахтар» — «Динамо» було заборонено відвідування українського стадіону з символікою «Динамо» Київ. Інцидент зафіксовано на відео, де стюард прямо говорить про розпорядження, яке він має виконувати.

Ми закликаємо вас вдатися до наступних кроків вирішення конфлікту:

1) вимагати офіційного вибачення від ініціаторів цього розпорядження та запевнень у тому, що в майбутньому така практика вважатиметься неприпустимою;

2) в разі відсутності вибачень, запровадити дзеркальні заходи на домашніх матчах «Динамо» з «Шахтарем»;

3) вимагати пояснень від керівництва футбольного клубу «Шахтар», чому така практика була застосована саме до вболівальників з Києва — з міста, яке надало притулок донецькій команді.

P.S. Ми розуміємо, що зараз увага вболівальників та функціонерів прикута до інших подій, пов’язаних з цим матчем. Проте, це не має нівелювати значення та довгострокові наслідки інциденту з недопуском вболівальників «Динамо». Чекаємо на вашу відповідну реакцію».

Также в сети появилось видео одного из многочисленных эпизодов этого инцидента.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть