Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Милевский и Ибрагимович

2020-01-17 11:39 Останній тиждень усі італійські ЗМІ прокидаються та засинають з іменем Ібрагімовича. 38-річний зірковий футболіст повернувся до ... Милевский и Ибрагимович

Останній тиждень усі італійські ЗМІ прокидаються та засинають з іменем Ібрагімовича. 38-річний зірковий футболіст повернувся до Італії і став гравцем «Мілана». І що з того, що Ібрагімович у своєму першому матчі за нову команду нічого не забив? А колись переможний «Мілан» борсається у середині турнірної таблиці чемпіонату Італії? Все одно великий Ібрагімович витискає із перших шпальт не менш великого Роналду з його «Ювентусом», який бореться за чемпіонський титул з міланським «Інтером».

Причина цього явища проста. Златан Ібрагімович — феноменальний футболіст, що майже 20 років творить дива на полі. І не важливо, в якому турнірі та за яку команду виступає цього моменту швед. Тому що здатність забити диво-м’яч із ним залишається завжди. Варто лише почекати й додивитися гру до кінця.

У ці самі дні українські спортивні ЗМІ засинають та прокидаються з іменем Мілевського. Майже ровесник Ібрагімовича — Мілевському за документами десь 35 — уже давно не забиває м’ячів, мандруючи з однієї заштатної команди до іншої. Ті, кому нині по 16, узагалі ніколи не бачили Мілевського на футбольному полі. Їм це і не треба. Тому що майже щоденні новини з іменем Мілевського зовсім не про футбол. А про те, як колишній футболіст тусується. Де був, з ким сидів, де пив...

Невже в українському футболі немає хоча б однієї знакової фігури, гідної щоденного згадування? Подивіться самі: за популярністю в наших новинах Мілевського переслідують Шевченко та Ярмоленко. Перший теж уже давно не грає, другий близький до цього.

Не думаю, що причина в тому, що наші футболісти аж настільки гірші за тих же італійських. Причина в іншому — вся Італія щосуботи й щонеділі дивиться черговий тур свого футбольного чемпіонату, а потім цілий тиждень обговорює. А хто дивиться наш чемпіонат? Запитайте і почуєте, що черговий вибрик Мілевського цікавіший за всю вітчизняну «прем’єр-лігу» разом. Отаке.

Микола НЕСЕНЮК

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть