Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Константин Андриюк: «Жабченко сделали очередным материалом кремлевской пропаганды»

2020-02-15 20:35 Известный украинский журналист Константин Андриюк прокомментировал новость о включении Анатолия Жабченко в судейский корпус РПЛ. Константин ... Константин Андриюк: «Жабченко сделали очередным материалом кремлевской пропаганды»

Известный украинский журналист Константин Андриюк прокомментировал новость о включении Анатолия Жабченко в судейский корпус РПЛ.

Константин Андриюк

«Продовжу годувати вас стравою футболвнєпалітікі.

Отже, екс-український арбітр Анатолій Жабченко став арбітром найвищого дивізіону — російської прем’єр-ліги.

Арбітра, який до останнього чіплявся за своє місце в Україні, якого навіть не роз«єднала анексія Криму, якого до остьаннього відмазувала тоді ще ФФУ і який навіть демонстративно вивчив 5 слів українською, що показати який він патріот. Але лише запахло смаженим, все забув, сраку в жменю до рідної Росії і нарешті камінгаутнувся ;-)

Призначили його із благословення керівника комітету арбітрів Росії — угорця Віктора Кашшаї. Хто така країна Угорщина, які у неї стосунки з РФ і які стосунки з Україною, не буду навіть пояснювати.

Ви думаєте в РФ брак арбітражних кадрів? Чи може Жабченко такий діамант?

Все дуже просто, чувака зробили черговим матеріалом кремлівської пропаганди. Випустять на кілька матчів, посудить один сезон і тихо переведуть назад в лігу нижче. Головне, що російська преса встигне це подати в стилі: «Дивіться як розправляються в Україні з талантами. Які варті місця в еліті російського арбітража». А там дивись і до УЄФА дійде, їм пил в очі пустять. Бабла газпромівського підкинуть і дивись Крим і його футбол УЄФА визнає частиною Росії.

Але — футболвнєпалітікі! Не забудьте, якшошо», — написал Андриюк в Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть