Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Вірні пиву.

2017-10-09 10:59 Наближається розв'язка. Нинішній стан збірної Хорватії такий, що пробитися у плей-оф збірна Шевченка має всі шанси. ...

Наближається розв'язка. Нинішній стан збірної Хорватії такий, що пробитися у плей-оф збірна Шевченка має всі шанси. А далі? Швеція, Північна Ірландія, Вельс, Данія, Шотландія, Боснія і Ґерцеґовина. Усі суперники, за винятком Італії - прохідні. І всіх, окрім боснійців, українці в минулі роки обігрували.

А отже перспектива потрапляння на #мундіаль2018 до Мухосранська виглядає цілком реальною.

А тепер слідкуйте, любі #мацолики, як вами найближчим часом маніпулюватимуть і як вкладатимуть у ваші захмелілі голови, що на чємпіанат міра в Московію їхати треба.

Власне, перші кроки в цьому напрямку вже робляться.

До лояльніших і не зашорених клубними симпатіями звертається воротар П'ятов. Він каже, що звісно, на чемпіонат світу їхати треба, "бо життя спортсмена коротке, такий шанс з'являється раз у житті..."

Патріотів обробляють хедлайнери #ВірніПиву #Фоззі і #Притула. Лейтмотив їхніх висловлювань зводиться до того, що спершу треба виграти відбір, а потім вирішувати. Так ніби зараз бухаємо, а потім вийдемо з будуна і будемо вирішувати. В принципі,нормальна як для "жовтокурткових" логіка.

Важча артилерія ввімкнеться згодом, у разі виграного плей-оф.

Толерантних і законослухняних переконати найлегше. Їм скажуть, що в разі відмови від участі Україну виключать зі всіх змагань під егідою ФІФА та УЄФА, застосують страшні фінансові санкції і припинять усі соціальні програми на кшталт будівництва заводу з утилізації шин.

Оскільки жовтокурткових журналістів теж вдосталь, вони почнуть робити інтерв'ю зі спортсменами, які не поїхали через рішення керівництва СССР на Олімпіаду-1984 до Лос-Анжелеса. "У мене вкрали мрію, я був готовий ідеально і міг виграти, погано, коли в спорт вмішується політика тощо".

Сприяти потеплінню українсько-російських відносин має вчорашнє голосування народними засранцями за виконання Мінських угод. Не виключаємо, що найближчим часом риторика стосовно держави-окупанта на загальнодержавних телеканалах і в пресі буде вже не такою агресивною.

Але "найупорутіших" усі ці речі не переконають. На них надавлять божевільним патріотизмом. Футболісти розкажуть, як вони вмиратимуть на російських полях за неньку-Україну, а чиновники підсилять ефект тим, що в Мухосранську лунатиме мелодія нашого славня. То буде найвища #переможенька.

Не виключаємо також, що задіяними будуть і ветерани українсько-російської війни. Справжні чи ліплені, Герої чи комбати берези і тетеруки. Вони повідомлять, що боротися за неньку, піднімати її стяг треба зокрема й на ворожій території.

Але головне, що ФФУ в усьому цьому процесі має міцний вірнопивний фундамент, створений ідеями #ВадікКостюченко і грішми #АндрійМацола. Частині з них буде організований безкоштовний тур на мундіаль, а до решти з числа тих, хто їхати до Московії за...ить чи для нього це реально небезпечно, звернеться зі сцени на Михайлівській площі у травні наступного року патріотичний Марлос. "Слава Україні" - вигукне з жахливим акцентом Ромеро Бонфімович і всі присутні зіллються у єдиному пориві екстазу "Героям слава!"

А далі - по накатаній схемі. "Ай-цвай-драй, Україна їде на мундіаль"...

Наразі ж не забуваймо паспортів, шукаймо у Києві місце, яке обвішане логотипами #ВірніПиву і мордяками патріотів П'ятова, Ракицького та Коваленка і не забуваємо підтримати команду Шевченка у зустрічі з Хорватією. Прийдіть. Сам Притула просить... Ваш текст ссылки...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.10.2017, 10:59
ATO1927
Автор:
(ATO1927)
Статус:
Эксперт (11156 комментариев)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Испании Севилья Мальорка 2 : 1 Закончился
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть