Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
Agentf
Имя:
Agentf agentf
Статус:
Наставник (1735 комментариев)
Зарегистрирован:
09.07.2009 11:17
Карма:
1848
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 9

      Проффессоры на 2+2

      Agentf Agentf agentf (Agentf)

      30.07.2013, 22:32

      Вот добрались ПРОФФЕССОРЫ и до ТВ!

      Везде одни ПРОФФЕССОРЫ - футболисты президенты и уже комментаторы

      Да просто страна интелегентов

    • 10

      "Дніпро" у пошуках форварда

      Agentf Agentf agentf (Agentf)

      13.08.2010, 19:21

      "Дніпро" у пошуках форварда

      Дніпропетровський "Дніпро" готує гучний трансфер, пов'язаний з атакувальною ланкою команди.

      Дніпряни вже не перший рік носять статус потенційної "третьої сили". Однак після кількох сезонів невиправданих сподівань, "Дніпро", здається, в цьому чемпіонаті серйозно візьметься за виконання поставленого завдання - фінішувати в зоні Ліги чемпіонів.

      Незважаючи на те, що сім з дванадцяти голів, які "біло-синьо-голубі" провели у стартових турах чемпіонату, забили саме нападники (Селезньов - п'ять і два Гоменюк), керівництво клубу вирішило не просто посилити конкуренцію в лінії нападу, але й зробити справді гучне придбання, яке допоможе вирішувати найсерйозніші завдання, а куплений футболіст самотужки зможе вирішувати долю того чи іншого епізоду.

      Довелося почути оцінки одного з футбольних фахівців України, який під час матчу "Таврія"-"Дніпро" не надто високо оцінив здібності Селезньова. Мовляв, так, Євгеній забиває, добре діє головою, однак його рівень - це матчі проти середняків чемпіонату України та ігри рівня перших кваліфікаційни раундів Ліги Європи. А проти серйозніших суперників надмірна вага лідера атак "Дніпра" та недостатня майсерність даються взнаки. Можливо, Селезньов справді знизив вимоги до себе як до форварда, і для того, щоб він не розслаблявся з Гоменюком і зростав як нападник, вирішили докупити солідного досвідченого виконавця.

      Отож, хто ці потенційні новачки лідера поточної першості Прем'єр-ліги і які їхні переваги - про це ми поговоримо.
      Наші джерела, наближені до клубу, повідомляють про зацікавленість "Дніпра" одразу в кількох відомих виконавцях. Перш за все зараз йдеться про екс-форварда київського "Динамо" Ісмаеля Бангуру, нападника "Сарагоси" Умберто Суазо та зацікавленість в Гільєрме.

      Саме сьогодні з'явилась інформація в ряді французьких ЗМІ, яка підтвердила інформацію про переговори "Дніпра" з "Реном" стосовно Бангура. Французи хочуть за екс-киянина нібито 8 мільйонів євро, "Дніпро" пропонує вісім. Отже, в чому перевага саме цього трансферу.

      Гвінеєць Бангура прийшов у 2007 році в український чемпіонат, заявивши про себе на повен голос перед цим в "Ле-Мані", де він став одним з кращих бомбардирів чемпіонату, забивши в сезоні 10 м'ячів. Аванси Бангура в "Динамо" почав виправдовувати одразу - Ісмаель, на відміну від багатьох іноземців, що приходили в наш чемпіонат, не став розділяти для себе ігри українського чемпіонату та єврокубкові поєдинки. Бангура відпрацьовував в кожному матчі і забивав однаково усюди. Гвінейський виконавець - прекрасний футболіст штрафної площадки, може з будь-якої позиції завдати влучного удару по воротах. Особливо, згадується останній сезон, проведений Ісмаелем у футболці "Динамо", коли кияни під керівництвом Сьоміна дойшли до півфіналу Кубка УЄФА, не в останню чергу завдяки гвінейцеві, який забив чимало вирішальних м'ячів, а в парі з високим і повільним Мілевським (аналогія Селезньову?) наробив шуму у Європі. Тому й не дивно, що коли гравець виявився "Динамо" не потрібен, його з радістю викупив "Рен" за 11 мільйонів доларів. Там у 38-ми матчах він відзначився 7 разів (в "Динамо" Бангура забив 28 голів у 46-ти матчах - вражаюча статистика). Тож гравець, знайомий з українським чемпіонатом і трансферна ціна якого не завищена цілком міг би підійти "Дніпрові" і легко вписатись у тактичну схему Безсонова. У "Рена" попереду є своя зірка - Асамоа Г'ян. Виручити непогані гроші за футболіста, в якого не склався попередній сезон, "Рен", мабуть, не відмовиться.

      Чутки про зацікавленість в Умберто Суазо мають своє підгрунтя, однак фінансова та юридична сторони питання залишають великі сумніви щодо можливості здійснення такого трансферу. Права на футболіста належать мексиканському "Монтерею", який у середині 2008 року викупив права на забивного нападника за 8 млн. доларів. За три роки Умберто наколотив 44 голи у 85-ти матчах. Після такого фурору на футболіста звернули увагу у Європі, і Суазо на правах оренди з правом викупу відправився в "Сарагосу", де забив 8 голів в 17 іграх. "Сарагоса" спробувала викупити футболіста за 14 мільйонів євро, проте іспанцям було відмовлено, оскільки вартість на гравця зросла до 25 мільйонів. В кінці липня вже "Уіган" зробив спробу купити форварда в "Монтерея" за 7 мільйонів фунтів стерлінів, але теж нічого не вийшло. За нашою інформацією, максимальна сума, яку пропонував "Дніпро" мексиканцям - 12 мільйонів європейської валюти...

      З Гільєрме все значно інакше. "Динамо" так і не зійшлось на ціні з московським ЦСКА, після чого, як відомо, бразильський суперталант повернувся у Київ. Одразу виник варіант з "Корінтіансом", який, втім, теж не зміг домовитись зі столичним клубом. "Дніпра" спершу цікавила оренда "Гілі", а потім дніпряни спробували викупити повністю контракт у "Динамо", та озвучена сума, як вважають в Дніпропетровську, значно завищена за Гільєрме (йдеться про тих же 12 мільйонів євро).

      Бажаєш здобувати результат і виконувати завдання - вивертай кишені. Це правило вже зрозуміли у Харкові. "Металіст" серйозно підсилився і, до речі, продовжує працювати на трансферному ринку (харків'яни теж перебувають в пошуках форварда). Зрозуміли це у Дніпропетровську. Щоб боротись з "Динамо" та "Шахтарем" і надовго утриматись на вершині таблиці, необхідні підсилення і конкуренція на кожній позиції. Так, у Дніпропетровськ вже прибув Монзон, захисник "Бока Хуніорс", за котрого Коломойський викладе близько 3 мільйонів євро. Тепер черга за купівлею форварда. До закриття трансерного вікна не так багато часу, так що очікувати на трансфер залишилось не так вже й довго.

      Джерело www.24tv.com.ua

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть