Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ретро версія листа Палкіну.

2013-04-02 12:35 Лист козачий холую басурманському .(Якби Палкіну відповідали п'ятсот років тому). Відповідь запорізьского воїнства нащадків, вболівальників славетного ...

Лист козачий холую басурманському .(Якби Палкіну відповідали п'ятсот років тому).


Відповідь запорізьского воїнства нащадків, вболівальників славетного клубу українського Динамо зі стольного граду Київа, холопу та смерду Рінатовому Палкіну та його Господарю, Хану Донецько-Татарському Рінату Першому Рудому.


Київські вболівальники татаському хану-басурману!
Ти, султан, чорт донецький, і проклятого чорта брат і товариш, самого Люцифера секретар! Який ти в чорта лицар, коли голою сракою дортмундського їжака не вб’єш? Чорт висирає, а твоє військо чорно-помаранчове пожирає. Не будеш, сучий ти сину, синів християнських під собою мати. Твого війська румунсько-бразильського ми не боїмося, землею і водою будемо битися з тобою, розпро..б твою мати.
Юзівський ти кухар, краматорський колесник, маріупольський броварник, дебальцевський козолуп, Великого та МалогоДонбасу свинар, циганський злодіюка, татарський сагайдак, червонокутський кат, в усього світу й підсвіту блазень, самого гаспида онук і нашого ..я крюк. Свиняча ти морда, кобиляча срака, різницький собака, нехрещений лоб, матір твою в..б!
От так тобі кияни висловили, плюгавче. Не будеш ти і свиней християнських пасти. Теперь кінчаємо, бо числа не знаємо і календаря не маємо, місяць у небі, рік у книзі, а день такий у нас, який і у вас, за це поцілуй у сраку нас!..
Підписали: Кошового отамана Ляксандри Попова друзі-блогери з усім кошем Запорізьким, Дніпровським та Київським, та куренями Волинським , Львівським та Криворізським.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.04.2013, 12:35
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 1   24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть