Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про Луганськ та життя у мордорі.

2015-04-06 18:00 Усім привіт ! Відразу попереджаю - провокатори, ватники, прихильники "руцкАга миру", будуть безжально відправлятися в бан. ...

Усім привіт ! Відразу попереджаю - провокатори, ватники, прихильники "руцкАга миру", будуть безжально відправлятися в бан. Так що расЄйським тролям краще тут не з'являтися. Мочити буду усіх.

Отже. Написати блог мене спонукали прохання декількох людей з цього сайту. Імена називати не буду. І хочеться розповісти про реальне життя в окупації та ситуацію у місті Луганськ.

На жаль ситуація з кожним днем погіршується і погіршується, і життя стає все більш нестерпнішим. 40% від тієї кількості людей, а правильніше сказати нелюдей, що залишилася у місті, і надалі продовжують зомбуватися від расЄйської пропаганди кисельова, соловйова та "гавньюс". І ці зомбі стають все більш божевільнішими, як і Вофка Пуйлер. Ніякі переконання окремих індувідів місцевої вати, що Вофка Пу насправді хоче знищити і Україну, і Донбас - не переконує цих зомбі. Вони навіть слухати не хочуть правду про реальну ситуацію в зоні АТО. Мізкі промиті настількі, що щось українське сприймається, як наогидніше з того, що може бути. Але біднота скоро змусить більшу частину ватно-гопників проситися назад до України. Принаймі хочеться у це вірити.

Що там казати про місцеву вату, якщо 85% моїх родичів - ватники. І коли одного разу я зайшов до своїх зомбі-родичів, і побачив, як нахабно брешуть кремлівські кАнали (бо українське ТБ вони навіть не хочуть дивитися) то не витримав і сказав: "Скільки можна дивитися цю брехливу пропаганду орди ?". На що отримав відповідь: "Меньше дивися українське зомбоТБ". І на моє репліку: "Звідки взялися 12,000 заблукалих "трактористів" з роіссі, які вбивають мирних ?", я отримав прогнозовану відповідь: "Їх тут немає, і зброю вони віджали під Ілловайськом". Це ж які повинні були бути склади в української армії, що у сепарів ніколи не закінчуються боєприпаси ?... І ще я помітив, у кого є супутники, і приблизно 50% з цих супутників направлені у бік України. Це єдиний спосіб отримувати правдиву інформацію.

До речі, місцева вата в "захваті" від нових цін на їжу. Хавчик подоржав удвічі, а де і утричі. Дивлячися, що хто купує. А ціни на ліки взлетіли до "космічних". І коли бачиш, як зомбі, а особливо зомбі-пенси (особливий вид ватних пенсіонерів), яких я ненавиджу, виходять з аптек, і починають плюватися від цін, то так і хочеться сказати: "А що ви хотіли ? "Руцке мир" прийшов...".

На центральних вулицях Луганська все більше бачу "місцевих шахтарів" з немісцевим акцентом, кількість який збільшується з кожним тижнем: чечени, косоокі буряти і "заблукалі" псковськи "трактористи". І чомусь завжді голодні. Орки вже "обліпили" усі закусочні Луганська. Навіть відкрилася закусочна під назвою "алкоченець" (алкоченець - це означає ополченець) для місцевих пополченців. Орки усюди. І я став помічати, що деякі суб'єкти у Луганську, тобто місцева вата, вже невдоволена великою кількістю "алкоченців" на вулицях луганди. А що ж так починає не подобатися місцевим ватанам ?! Горланили "путін - пАмаґі", "введи війська !". Ось тепер і отримуйте озброєних орків з автоматами по усьому місту.

Стосовно бюджетників. Вчителя та медперсонал працюють. Працюють майже бешкоштовно. Сепари лише виплатили бабло медперсоналу за вересень і жовтень. А освітяни отримали по 50% зарплатні теж за вересень і жовтень. Люди по троху звільняються, і валять з Луганська. Бо так жити, а швидше виживати, вже немає сил. Тому і тікають до України.

А про пенсіонерів можна розповідати вічно. Ці зомбі, які бігали на референдум та псевдовибори, тепер фігачать один одних біля відділень пошти в надії отримати від місцевої сепаратні пенсію. Але грошви ж немає. І де тій грошві узятися, якщо заводи розібрали і вивезли в роіссю ?! І тут на допомогу прийшов Вофка Пуйлер, який минулого тижня напечатав 3 трлн. рублів. І з 3 квітня пенсіонери почали отримувати пенсії у "кривавих" расЄйських рублях. І тут почалися проблемки у пенсів. Рублі можна використувувати лише у магазині "Народний", який належить голові луганди - ватницькому (плотницькому). На ринках, в аптеках, у маршрутках ці рублі не приймають. Уявляю, як пенси зараз казяться. А коли у пенсів берують інтерв'ю, то бабусі відразу проклинають Порошенка (що він їм не виплачує пенсії)і.... Обаму. Бабусі розповідають, що навіть бачили на власні очі американців, які літали над Луганськом. Дивно, як вони не сказали, що бачили марсіан, НЛО та Майкла Джексона...

Також сепари використовують свій тиск на директорів шкіл, і під загрозою звільнень, наказують зганяти школярів силою на мітинги під музику "есесесера". Повірте, що огидно бачити, як школярі у синіх плащах, чомусь Партії Регіонів !!!, у ряд, марширують під охороною місцевих орків. Зомбують навіть школярів. Також маріонетки кремля проводять мітинги з закликом до Києва - віддати зарплати бюджетникам. Це капець !!! Захопили та окупували військовим шляхом Луганськ, а бабло просять у Києва ?! І ще ватанам не подобається блокада Києвом окупованих теріторій. На мою думку усе логічно робить Київ.

Тепер стосовно воєнної ситуції. Щодня новенькі новороси-гопники вчаться на полігонах, як стріляти. А скажені "бабуїни" на червоне світло ганяють на уралах. Тим самим показуючи "заблукалим" алкоченцям "великі" простори мордора. Також рашисти підтягують багато залізяччя у район Щастя та Станиці. Однозначно усе робиться для наступу і захоплень нових теріторій. Сподіваюся, що Генштаб не спить, і теж готується боронити нашу землю від "руцкАга миру".

Також сьогодні сумна дата для Луганську. Рівно рік тому, сепаратисти захопили СБУ, і почалося кровопролиття. Зараз казати про це вже пізно, але більшість патріотів у Луганську погоджується, що було нафіг підірвати СБУ, а потім і ОДА, щоб не допустити проявів сепаратизму. А сьогодні путінська хунта (кізяки, рашисти, беркутня, та міцева вата) з піснями "відмічали" річницю захоплення СБУ. Так і хотілося гранату кинути туди. А краще точкою-У стрільнути.

І на останок приємні новини. З великим здивуванням дізнався, що у Луганську є люди, які вболівають за Збірну і Динамо, і які зараз присутні в окупованому Луганську :) І не забуваємо, що Луганськ - це частина України так само, як і Донецьк та Крим.

Миру усім, а путлеру смерть.

Слава Україні !

Слава нації !

З повагою, агент ДержДепу США Володимир (Луганськ, Україна).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.04.2015, 18:00
06.04.2015, 18:00
203492 169 alyar, honschar, pusrg, AWAW, sokolll, Nevermore, DNS, F1RE, wictor, olegoo, MateyS, mashyk, VoValdo, smile_skull, pavelluk, ASSA-D56, lazyval, alex2, edo1, Katrin-Denev, gvv, visky, asu, evrika, severin, shmall, basmach, dynamozavgdy, alexander1964, denist, PiterNak, Liliput, ostap1964, wdsh56, ZZZY, kochin.tolik, Toha111, bonv, telik, S_LEX, ExplorerYG_fkDK, qwerty0258, Yuval, ivz2306, Wichny_oppositioner, Eternityoflife, mudran, cfcbest, Dark19, RomaFCDK, godar, DarkZM, DKman, EPRST, Dynamo-75, pavel145, SergioVictore, Suroviy404, i-vsegda, s70, alex3423, DIARO, didusj, sekator, moyden, ratmisdynamo, dmytro_2006, batsv, andrusca, dinamohysev, J.Coffey, A.Manson, betelgeuze1948, piligrim71, ste60, MambaKiev, andriy89, A1398, sw68, subsonic, DinamoandUkraine2, ankryt, igoza21, j86, Ajax., Gagarin777, Slav_77782, FCKLandFCDK, Donetskiy3, sena, walidoll, KievTheBest, prodigy, shef692003, supersonic_ss, max89, c.ronaldo07, Roma_, borschiv1963, Gayduk, Devil2000, VITO32, JeksonFcDk1, nickcol, anatolbil8, pacan, s000111, RafaFan, ivigo, dr.gonzo, vlast40, Alexandr_SP, RTG, dktartak, Director, GarryKot, dinamo1991, mikabuka, Oleg_Blohin, iron_ss, gelios73, FCDK1973, Kazyablik, Andreas78, SAHON_ZA_DYNAMO, tihonya, klyopa, bodyik, OP9094, DK300000, Zyatkovsky, jekaonelovefcdk, DIMA0195, silver_bullet, FKoff, Fan., jaddar, kapelan48, titus, Bonik, Anthrax, sema0302, slozhniyvopros, fan_dynamo_kiev_1984, MYY, MalixStrato, bukovuna26, Andry_1, Malyuta, morskoy71, Altmaster, budekspert, Scif, g1171, foggy, executive111, Dicaprio, yarameel, kiev964, va.va.l.161, FCDK63, Rumpelstiltskin, Lenchao, Kazimirovich, dksc1975, Dkiyv, kurdya81, ruslana770614, serg1987
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть