Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Маскувалися перед фінами ? Маски можна знімати.

2017-06-07 00:46 Тут писати не те, що зараз важко, а дуже важко. Навіть щось казати важко. 25 років ...

Тут писати не те, що зараз важко, а дуже важко. Навіть щось казати важко.

25 років існує Збірна України. І такої принизливої та ганебної поразки в історії Збірної ще не було. Було, що програвали Литви (двічі). Була поразка навіть від Македонії. Але програти футбольному карлику - цевже занадто. А може ми так маскувалися перед фінами ?

! Замаскувалися, нічого не скажеш ;(

І я знаю, хто винні ? В усьому винне ФФУ. Це ж вона домовилася зіграти з "грандом" європейського футболу. Браво, федерація ! Сподіваюся, що ФФУ припинить над нами знущатися, і наступного разу не доведеться грати з Вірджинськими Островами...

Якщо серйозно, то примудритися програли "футбольному карлику", це ще треба так вміти... І тільки давайте подумаємо, кому ми програли ? Мальті, Карл ! Уявляю, як пєрєбріки зараз радіють.

Наша Збірна виявилася абсолютно не готовою до сьогоднішного матчу. Думали легко обіграють, я не так написав - "розімнуться" перед Фінляндією ? Я розумію, що усі збірні у Європі навчилися грати у футбол, але не настільки ж навчилися, що ми не знаємо, як їх обіграти.

Найбільше засмутило мене, як у середені другого тайму наші гравці повільно перекатували м'яч у центрі поля без просування уперед, начеб-то нічого не відбувається, і ми виграємо 5:0.

По грі. У першому таймі, якщо я правильно зрозумів, то цей склад був основним. І цей склад вийде у грі з Фінляднією. А у другому таймі Андрій Миколайович дав шансам молоді, і не тільки молоді проявити себе. Я не буду, і не збираюся ділити усіх на динамівців та шахтарів. Винних багато. Не знаю, для чого деякі взагалі приїжджають до Збірної, якщо вони на 100% не хочуть гризти газон за свою країну ? Зібрна - це честь, коли приїжджаєш до неї. Але не до кінця усі усвідомили це.

Не розумію, що робить у збірній тунець ? Він абсолютно нічого не показує. Один раз вдарив по м'ячу, але абити не зміг. Хоча Бєсєдін, який вийшов у другому таймі, теж нічого не показав. Хоча дуже стрався щось робити. М'ячі до нього не доходили. І після цього матчу, Андрій Миколайович повинен вже зрозуміти, що найкращі роки Кучера позаду, і треба з ним прощатися. Абсолютно провал з боку Кучера. Тричі він фолив у центрі, за що заробив жовту. Матвієнко загубився, або злякався. Сидорчук разом зі Степаненко було теж малопомітними фігурами. Бісило те, як Кучер з Яріком та Пятовим грають у трикутник, перекатуючі м'яч між собою у той час, коли нам треба було забивати.

Ярмола та Маліновський старалися. Морозюк намагався кілька разів закидувати на Ярмолу, але Ярмолу захисники Мальти близько до воріт не пускали. Ну і якже без нашого розпіареного "golden boy" з Шахтаря. Вже котрий раз ппреконую себе, що Коваленко - це не рівень дл яЗібрної. Він за усі матчі, що провів у Збірній абсолютно нічого не показав.

Хоч я і підтримую Коноплянку, але будемо відверті, окрім двох гарматних ударів у захисників та кілько забігань, Євген нічим не запам'ятався. Ордець з Кривцовим майже не помилялися у захисті, бо роботи в них не було. Шепелєв з Циганковим випустили, щоб набратися досвіду.

Щоб там не було, але такі команди півзаводу, ми повинні перемагати, і на пляжі, і в пустелі, і на снігу.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.06.2017, 00:46
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32
Топ-матчи
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть