Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Перемога, ти так потрібна !

2017-10-09 04:00 Слава Україні ! Мої вітання зі столиці України ! Прошу усіх дочитати текст до кінця. Подолавши ...

Слава Україні !

Мої вітання зі столиці України !

Прошу усіх дочитати текст до кінця.

Подолавши 860 км, кілька постів, я нарешті таки доїхав до Києва. Такий матч, я не міг пропустити. Бо сьогодні от 21:45 за Києвом на столичному НСК"Олімпійський", відбудеться головний матч дворіччя - Україна - Хорватія.

Навіть не матч, а справжня битва. Битва за шанс потрапити до плей-офф. Ніколи не думав, що скажу, але так хочу, щоб наша Збірна потрапила у цей триклятий плей-офф. А для цього треба зробити маленьку дрібницю - перемогти потужну (і то не факт) Хорватію. І повірте, вони нас бояться ;)

Розумію, який зараз ажіотаж навколо цього матчу. Цікавий факт. Квитки в інеті на Збірну то зникають, то з'являються знов у продажу. Прямо дива якісь з цими квитками кояться. Федерація напевно "грається" з квитками ;) А те що буде аншлаг, то я не маю жодного сумніву. І зізнаюся чесно, що по кілька разів на день стежив, як йшов продаж квитків. Початок їх продажу не вражав. Але перед матчами Збірної, їх почали ефективніше розкуповувати.

Сьогодні ввечері повинно бути свято великого футболу. Нарешті у Києві будуть глядачі ! Нарешті у Києві буде справжній бій ! Останнього разу Збірна грала у Києві свій офіційний матч 12 жовтня 2015-го з Іспанією. Рівно 2 роки минуло, як:

"Мені тринадцятий минало.

Я пас ягнята за селом.

Чи то так сонечко сіяло,

Чи так мені чого було ?" (Т.Г.Шеченко).

Вже 2 роки минало,

Як били іспанців під селом,

Чи то макітра Торесса сіяла ,

Щоб весело нам усім було" (Б.Всемогутній)

Хочу, щоб наша команда зіграла сьогодні так, як зіграла свій перший матч з французами у "далекому" 2013-му ;) Знаю, що ми можемо налаштуватися серйозно на один вирішальний матч, і здобути те, що має назву "перемога".

Сьогодні буде серйозне випробування для Андрія Миколайовича. Саме для нього, а не для його помічників. Щоб ніхто нашому Шеві не заважав, кого і куди ставити, то Рауль Ріанчо раптово захворіє, Ахметову відріжуть зв'язок, а Павелко не пустять у роздягальну нашої Збірної ;)

Уявляю, що почне коїтися на Київському вокзалі, куди зранку почнуть прибувати потяги з усієї України. Збірна об'єднує країну ! І це не порожні слова. Бо де, як не на матчах Збірної може зібратися уся Україна.

Вже бачу, і відчуваю цю картину, коли почне лунати Гімн України, і коли його затягнуть 70,000 глядачів. Навіть хорвати трохи злякаються такої потужної підтримки українців.

Грати сьогодні повинні найсильніші, і той, хто на це заслуговує, а не усілякі "голден-бої" та "сілвер-бої". І це повинен розуміти Андрій Миколайович.

А ми, вболівальники, зі свого боку влаштуємо фантастичну підтримку нашим хлопцям. Заспіваємо і "Червону руту", і "Одну калину". І буде відомий мегахіт світого маштабу - "лалалалала" ;)

Сьогодні не буде на полі "динамівців", "гірників" та "дніпровців". Сьогодні на полі буде лише Збірна України !!!

Знаю, що буде дуже важко, але ми повинні зібратися, та виграти цей матч. Нехай перемога буде некрасивою, не естетичною. Нехай вона буде практичною та невимушеною.

З вірою у перемогу, луганський бандерівець Володимир (місто Київ, столиця України).



Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.10.2017, 04:00
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть