Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Для кого грає Збірна ? Выбор редакции

2018-06-03 19:00 Те, що я побачив сьогодні, а також прочитавши коменти під час онлайн-трансляції, коли грала Збірна України, ...

Те, що я побачив сьогодні, а також прочитавши коменти під час онлайн-трансляції, коли грала Збірна України, то я просто був "в ауті". І сказати, що я злий, це нічого не сказати.

Матч Албанія - Україна вперше !!! не транслювали на загальньодоступній ТРК"Україні" :( Хоча це громко сказано, що ТРК"Україна" - загальонодоступний канал.

"Ахметівці" вирішили у черговий раз наплювати на вболівальників... і показати матч Збірної України по каналу "Футбол 2", який має можливість дивитися вузька аудиторія :( Ви що собі там дозволяєте ? Так мало того, ці "патріоти" так довго показували перед початком матчу кадри зі святкування Шахтарем взяття Кубку України, і знов не показали Гімн України ;(

Негайно забрати ліцензію у Амета на трансляції матчів Збірної України, і віддати її "Першому Національному" !!! Збірну повинні бачити у кожному селі.

І питань до ФФУ не меньше. Чому знов я чую, як майже увесь стадіон підтримує не Україну, а суперника ? Так було з Марокко, так є і зараз ;( Чому я не можу дивитися матч Збірної України сидячі на стадіоні у Києві, або Львові ? А, я ж забув, декому треба у ресторан дружину повести, тому і поїхали до Франції.

Спочатку ФФУ не може визначитися, чи грати матч з Албанією. Потім вони шукають, де б цей матч зіграти. Далі ахметівське ТБ не показує цей матч по ТРК"Україні". Далі вони не показують Гімн України.

ФФУ та Ахмет-ТБ - зло для Збірної України та українського футболу.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.06.2018, 19:00
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть