Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

WC-2026. Are you ready to go ?

2018-06-15 15:00 Congrats USA, Canada & Mexico ! You deserve this World Cup ! У середу, на конгресі ...

Congrats USA, Canada & Mexico ! You deserve this World Cup !

У середу, на конгресі ФІФИ, голосували за господаря ЧС-2026. Претендентів було лише двоє - спільна заявка США, Канади та Мексики та Марокко. Після того, як вболівальники-бабуїни Марокко освистали Гімн України у нещодавньому матчі Збірної України, то таким людям взагалі не можна довіряти таке футбольне дійство, як Чемпіонат Світу.

Це лише моя особиста думка.

Явним фаворитом була спільна заявка північно-американців. Але я хотів не про це сказати. А хотів сказати про гроші, які так люблять у ФІФИ. ФІФА швидше за все повернули борг США за ЧС-2022, коли той тенедер неочікуванно для усіх, а особливо для фаворита США, виграли катарці. Ну не вірю я, що тут не обійшлося без бабла катарських шейхів. Бо по-іншому не поясниш такий вибір ФІФИ. Як можна проводити ЧС у країні, де під час матчів температура у затінку сягатиме +45°- +50° ? За такої температури не те що бігати по полю бігати важко, а навіть на трибунах сидіти неможливо. Тому спільна перемога США, Канади та Мексики - це логічний крок від ФІФИ.

Якщо чесно, то я радий з футбольної та політичної точки зору, що саме у Північній Америці, а особливо у США відбудеться ЧС-2026. Здоровий глузд цього разу переміг. ЧС-2026 році викличе великий ажіотаж, ніж спекотний ЧС у Катарі. І впевнений, що вийде цікавий турнір з крутою організацією та рекордною кількістю відвідуваності.

Добре, що Україна підтримала заявку на проведення ЧС наших головних політичних друзів, як США. Та і Канада завжди підтримує Україну у її боротьбі проти типу "сусіда". США надала таємно :) Україні "джавеліни", що є невеличкою моральною перемогою над кремлівськими клоунами. США постійно економічно добиває "пєрєбриків" ;)

Уявляю, як перекосило пики у "пєрєбриків", коли у їхньому лігві обрали хазяїв ЧС-2026 - клятих "піндосів" :))) І мордор може прямо зараз відмовитися їхати на ЧС-2026 до США. Тобто "забити" на відбір, як це зробила Збірна США, яка "спецом" злила останній матч у відборі Трінідад і Тобаго, щоб не поїхати до мокшів. А то ще вийдуть на ЧС "пєрєбріки", і не дай Боже десь у Вашингтоні притискатимуть "руцке" :) І тоді великий пу таке влаштує клятим янкі, що за одну ніч анексує у них Аляску :)))

Ось що з приводу цієї перемоги написав Дональд Трамп у своєму аккаунті у Твіттері: "The U.S., together with Mexico and Canada, just got the World Cup. Congratulations - a great deal of hard work ". Що у перекладі означає: "США разом з Мексикою та Канадою, щойно отримали Кубок Світу. Вітаю - велика важка праця !".

У 2026 Трампа вже не буде, так як він може бути переобраним у 2020 лише до 2024 року. Так що 100%, що цього білявого з накладними бровами, ми не побачимо на відкритті ЧС-2026 :))) І є надія, що у 2024 році, Президентом США оберуть великого друга України - містера Джо Байдена (якщо у нього усе буде гаразд зі здоров'ям), або лояльну до України, і не лояльну до пу - Ґіларі Клінтон. Час покаже.

Останні років 10, "coккeр" у Штатах розвивається швидкими темпами. І вже нікого не дивує результативна нічія 2:2 Збірної США з Португалією на останньому ЧС.

А ось те, що на ЧС зіграє Збірна Канади - для мене приємний сюрприз :) Як у хокей грає Канада, ми знаємо майже усі. А ось як у "соккер" грають канадійці - таємниця покрита..... таємницями :)

А як грає Мексика, то мені розповідати не треба.

Аншлаги будуть на усіх матчах. Я у цьому навіть не сумніваюся.

Інфраструктура у країних, які прийматимуть матчі ЧС-2026 готова по-різному. Штати готові прийняти ЧС, хоч завтра, так само, як і Канада. А ось як справи зі стадіонами та готелями у Мехіко, я не знаю.

Стосовно міст, які прийматимуть матчі ЧС. Вікіпедія тут підказує, що загалом прийняти матчі, претендують 3 міста у Канаді, 3 міста у Мексиці та 17 міст у США.

Стадіони у Сполучених Штатах - навмісткіші у світі. Але ці стадіони зроблені під "американський футбол". І саме на цих "регбійних" стадіонах, і відбуватимуться матчі. Розмітки замінять з регбійних на футбольні, і тай по всьому :)

Середня вмісткість міст-претендентів в усіх країнах - 63,390 глядачів. По країнах: США - 74,300; Канада - 52,580; Мексика - 63,000. Дуже непогані показники.

Матч-відкриття можна провести у Вашингтоні на стадіоні з вмісткістю 70,249 глядачів, а фінал у штатв Нью-Йорк - з вмісткістю 87,157 вболівальників.

І хочеться, щоб наш колега Деві Аркад'єв, дожив до 2026 року, і у його вже рідній Філадельфії, дали провести хоча б пару матчів ЧС, і він мав змогу відвідати ці матчі. А якщо у Філадельфії гратиме ще й Україна, то для нього це буде подвійне свято.

І головна ж причина, чому наша Збірна повинна туди поїхати - це наші імігранти, чисельність яких є найбільшою саме у Канаді та США. Якщо не помиляюся, то у країні "клинового листа" мешкає 1,5 млн наших співгромадян, а у Штатах - 1 млн українців. Підтримка на полях Вашингтонщинни, Каліфорнійщинни, Філадельфійщинні, Майямщинни та НьюЙоркщинні буде такою, як начеб-то ми гратимемо на "Арена-Львів", або НСК"Олімпійський". Гадаю наші співгромадяни у Північній Америці заслуговують, щоб хоча б раз у житті побачити матчі нашої рідної Збірної.

Туристи у Північній Америки і так часті гості, а з початком ЧС-2026, їхня кількість збільшиться мінімум у 5 разів, якщо не більше. І є на що там подивитися. Це і Статуя Свободи, і Емпайр Стейт, і Капітолій, і фантастичні каньйони Арізони, а також Білий Дім. Побувати у самому Голлівуді, та побачити, як знімають світові блокбастери. Відпочити на розкішних пляжах Майями та Лос-Анжелісу. А також пограти у казино у Лас-Вегасі :)

Взагалі, чекаю від ЧС-2026 дуже багато:

  1. Обов'язкове потрапляння Збірної України на цей ЧС.
  2. Також сенсації від хазяїв - Збірної США.
  3. Хоча б кілька голів від Збірної Канади. Саме голів чекатиму, а не шайб ;)
  4. Велику кількість українських туристів з України, серед яких також хочеться бути і мені :)

А найбільше чекатиму фіналу - USA vs. Ukraine ! Це моя "американська", або "українська мрія".

Ну ось дуже хочеться вперше !!! поїхати до Америки !!! Буду робити усе можливе та неможливе, щоб потрапити до Сполучених Штатів, щоб наживо підтримати нашу Збірну.

Ladies and gentelmens !

Починайте вже сьогодні збирати долари, бо поїздка до Сполучених Штатів буде недешевою. У всіх нас є рівно 8 років, щоб назбирати необхідну суму. Бо такий чемпіонат світу неможливо пропустити.

Good luck to everyone !

God bless Ukraine ! God bless America ! God bless Canada !

With Respect, Bruce Willis, (Lugans'k - New York).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.06.2018, 15:00
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть