Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Фартовий Львів ! Або ФФУ знущається із львів'ян ?! Выбор редакции

2018-09-09 00:00 Поясню, чому я дав таку назву блогу. А можливо і не поясню. Вже сьогодні, рівно за ...

Поясню, чому я дав таку назву блогу. А можливо і не поясню.

Вже сьогодні, рівно за 16 годин, відбудеться другий матч нашої Збірної у Лізі Націй. І суперником буде сильніша за чехів Словаччина. Усі це розуміють. Шанси могли б бути у нашої Збірної набагато вищими, якби сьогодні наша улюблена Збірна грала за присутності повного стадіону.

Але, на жаль, з-за купки дебілів, ми вже вдруге, за останні два роки, проводемо матч без глядачів. І цих ідіотів не можуть, або не хочуть виявляти камери на стадіонах. Або комусь вигідно, щоб Збірна України якумога більше матчів грали без глядачів.

Тепер ближче до теми.

Я звичайно безмежно радий, що наша Збірна знов гратиме у фартовому Львові, де виграла в усіх !!! офіційних матчах. Приємна традиція, яку треба продовжувати. Аура там неймовірна ! Але ж цього разу аури фантастичної не буде, бо не буде кому цю ауру створювати. Так, буде фан-зона за межами стадіону, куди приїдуть вболівальники. І можливо їх буде чутно, що допоможе це нашим хлопцям. Я тільки "за".

Але існує і інший бік медалі. Чому ФФУ вирішила провести цей матч саме у Львові, знаючі, що глядачів там не буде ? Може розраховують на фартовість "Арена-Львів" ? І чому не зіграти було б на "Динамо імені Лобановського", де підтримка з Маріїнського Парку була б значно ефективнішою ?

І ось головне питання до ФФУ. ФФУ спеціально вирішило познущатися над Львовом та львів'янами, знаючі що глядачі не зможуть потрапити на цей матч, і вирішило зіграти цей матч саме у місті Лева, щоб потім наступного разу при виборі міста для проведння матчу Збірної заявити: ми ВЖЕ грали у Львові, і давайте оберемо інше місто для проведення матчу ??? А я при цьому заявлю. "Та вболівальники не могли прийти на той матч, і не змогли підтримати Збірну на стадіоні. Формально ви образили львів'ян, і повинні їм знову надати можливість провести матч, але вже за ПОВНИХ трибун".

Наприклад, наступного року обиратимуть міста для проведення домашніх матчів для Збірної України, і Львова може серед них може не бути, бо у Львові вже проходив матч Україна - Словаччина. А формально то його не було для глядачів, які не могли потрапити на стадіон. Ось у цьому і проблема.

Сподіваюсь, що якось зміг пояснити назву свого блогу.

Перемоги нашій Збірній !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.09.2018, 00:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть