Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
Dorian_Laysley
Имя:
Денис Laysley
Статус:
Читатель (46 комментариев)
Любимые клубы:
Динамо (Киев), Бавария
Зарегистрирован:
07.10.2010 22:27
Карма:
78
Топ-10 блогеров:
Да
  • 3

    Платіні передали футболку

    Dorian_Laysley Денис Laysley (Dorian_Laysley)

    27.09.2011, 10:20

    Активісти акції «Спасибі жителям Донбасу» залишили для президента УЄФА Мішеля Платіні футболку на ресепшені готелю «Інтерконтиненталь».

    Як передає кореспондент «Коментарів», на футболці зображений боєць УБОЗу на тлі логотипу UBOP-2012, стилізованого під шрифт Євро-2012.

    Активісти спершу зібралися біля готелю Хайят, де мав зупинитися президент УЄФА, але пізніше стало відомо, що Платіні терміново переселили в "Інтерконтиненталь".

    Наступну зустріч активісти призначили на вівторок, 14.00. Разом з футболкою Платіні передали лист, і активісти мають намір переконатися, що він було переданий президентові УЄФА. У листі активісти просять Платіні звернути увагу, що в Україні панують репресії під прикриттям бренду «Євро-2012».

    Присутній на акції Олександр Данилюк підтвердив, що компанія «ProstoPrint» дійсно робила футболки з логотипами Євро. При цьому Данилюк підкреслив, що компанія має підтверджуючі документи про те, що футболки ці були замовлені представниками українських спецслужб і все це було зроблено для організації провокацій.

     

    www.unian.net

Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть