Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ващук і ФФГК. Власна думка.

2017-11-18 13:51 Шановний Владе, можливо, повторююсь, можливо Ви дійсно прагнете щось зробити, але я сумніваюсь. Дуже. Чому? Відповім. ...

Шановний Владе, можливо, повторююсь, можливо Ви дійсно прагнете щось зробити, але я сумніваюсь. Дуже. Чому? Відповім. Станом на сьогодні в Українському футболі склалась ситуація, коли є дві сили, два вектори і два бачення, які впливають на процесс і формують фвтбольну політику і футбольну атмосферу в державі.

І , нажаль, одна з них Ахметов і його прагнення знищення або поглинання ФК Динамо Київ. Інша сила йому протидіє у намаганні цього недопустити. І це вже не вовтузення двох хлопчиків у пісочниці навкшалт - у кого солдатикі кращі. Це вже зачіпає і суспільство. Це не тільки знищення клубу це ще й знищення світогляду, історії, моралі, тобто системи цінностей. Донедавна в Українському футболі були треті сили, які мали своє бачення і свої інтереси, але їх було знищено, куплено, або усунуто за допомогою того ж таки Ахметова та людей, які поділяли його концепцію і мораль. Таким чином Ахметов намагається не допустити іншого бачення розвитку футболу в регіонах, крім як свого бачення. ФФГК, наразі, очолює людина, яка протидіє політиці і баченню ахххх якого человіка. Натомість вона переймається проблемами Динамо і київських клубів. Це для Києва природньо і це мене, як киянина і уболівальника Динамо, цілком влаштовує. Політика Ахметова що до використання колишніх відомих гравців і тренерів Динамо в розрізі створення вектору впливу на лояльний або відданий Динамо електорат і уболівальників стала одним із дієвих механізмів на шляху реалізації власних інтересів, далеких від інтересів футбольного Києва і змагальності. Для цього обираються колись обіжені Суркісами, на думку цих гравців і Ахметова, сумнівні і нестійкі до грошей або психологічно нестійкі і слабкі духовно персоналії. Не отримавший квартиру Сабо. Не випивший всієї горілки і не побувавший у всіх лазнях Леоненко, зразковий Кум і невдаха тренер - Шевченко, а сьь тепер і сумнівний чоловік і неясно який Спартаковець - Ващук. Вибачте, але я вам не вірю. Бути у суспільстві і незалежати від нього в України сьогодні неможливо. Або ви за ДК, або проти. Осторонь поки не буває. Нема поки ніякого українського футболу. А є те, що маємо. Раз ви бажаєте замінити людину, що відстоює інтереси ДК, тоді ви іншого вектору впливу.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.11.2017, 13:51
Egoshua69
Автор:
(Egoshua69)
Статус:
Эксперт (7131 комментарий)
Подписчиков:
23
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Чемпионат Испании Севилья Мальорка 2 : 1 Закончился
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть