Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Декілька запитань до В. Ващука, як кандидата.

2017-11-21 13:12 Не пройшло і двох діб, як уславлений гравець Динамо відповів на мій та інші дописи власною ...

Не пройшло і двох діб, як уславлений гравець Динамо відповів на мій та інші дописи власною аргументацією у ФБ. Нааеду дослівно. В.Ващук. О наболевшем. В свете грядущих выборов президента ФФК. Для тех, кто рассказывает, что Кочетов - это последний бастион Суркиса. Для тех, кто поделил весь украинский футбол на две части.

Я с большим уважением отношусь к тому, что делают братья Суркисы для "Динамо" (Киев). Но при всём моём к ним уважении (особенно к Григорию Михайловичу), я все-таки хочу напомнить, что "Динамо" - это не личный бренд Суркисов, как бы кому не хотелось! "Динамо" - это слава и традиции, это 90 лет истории. Это Биба и Мунтян, Блохин и Беланов, Ребров и Шевченко, Буряк и Баль, Михайличенко и Демьяненко, и ещё сотня фамилий, всех не перечислишь. Это великий Валерий Васильевич Лобановский. Это история, которая писалась потом и кровью, поломанными судьбами футболистов и тренеров , их потерянным здоровьем. Это жизни, положенные на то, чтобы достигнуть победы. Это слезы радости и горечь поражений. Это миллионы болельщиков по всей стране . Это "матч смерти" в оккупированном немцами Киеве. Это больше, чем просто клуб. Суркисы конечно же вошли в историю клуба, во многом определили вектор его развития в последние годы, но вот объясните мне - какое отношение это имеет к выборам президента киевской городской федерации??? Да кто бы не пришёл к власти в Федерации - он не сможет помешать каким-то образом "Динамо" ( Киев ) играть и выигрывать. И не сотрёт из истории то, что писалось десятилетиями. Федерация футбола города Киева прежде всего должна осуществлять свои функции, работать, а не быть ареной для политических игрищ! Тогда и не будет возникать вопросов и мнений - кто чей человек и кто за кем стоит. Потому что во главе всего станет - ФУТБОЛ. И его развитие в конкретном городе Киев. И тогда , глядишь, и будет из кого выбирать форварда для "Динамо", и не будет состав состоять из одних бразильцев. И в сборной будут играть украинцы, а не иностранцы с украинскими паспортами. P.s. В руководстве ФФГК на данный момент нет ни одного футболиста или человека, имевшего когда-либо отношение к реальному футболу.

З огляду н такий допис, я вирішив прицняти запропонований дискус і забати низку питань, які дозволять краще зрозуміти майбутнього функціонера - прогрессива.

Шановний кандидате, в мене до Вас декілька питань: 1.) А яким футболом ви займались останні років десять? 2. А який маєте досвід в галузі організації футбольних заходів і управлінські здібності, зокрема? 3. А хіба організація футболу в місті Києві до вас кульгала? 4.А яку цінність має, на тлі славної історії ДК і його протистояння моцьковським клюбам, Ваш ганебний перехід до моцьковського Спартака? 5. Скажіть будь ласка, а хіба не характеризуються останні років 15 історії нашого футболу численними спробами пана Ахметова і його підручних перешкодити Динамо у будь - який спосіб, зокрема - введенням закордонного суддівства, введенням посади в інфраструктурі ШД фахівця Любоша Міхела по роботі із суддями, започаткуванням цькування у ЗМІ і на власному кротоканалі ДК і його історії і досягнень, перекупом молодих талантів, якими починає цікавитись ДК, утворенням 5-6 клубів саттелітів ШД і протягуванням їх в чемп, утворенням внутрішньофутбольної змови і заколоту проти Суркіса старшого за допомогою Колеснікова і Януковіча і зняттям Суркіса з ФФУ, приведенням до керівництва та до программ і до протидинамівської акції сумнівних або заплямованих особистими чварами динамівців - алкоголиків Конькова і Леоненка, обіженого Сабо, обііженого Євтушенко та інш? 6. А скажіть, коли останній раз ви були у роздягальні ДК, якщо заявляєте про те що у нас є численні форварди бразильці і немає власної молоді і власних гравців? Хіба на відміну від ШД Динамо утримує більш одного бразильця і двох із них натуралізувало, бо у складі нема кому виходити на поле? 7. Назвіть мені скільки випускників академії ДК зараз є в основному складі команди? 8. Назвіть мені які футбольні клуби міста Києва більше десяти ви знаєте? 9. Назвіть мені, хто останній крім Суркісів будував стадіони і штучні поля у школах Києва і України по виділяємих ФІФА та УЄФА програмних коштах? 10. Хіба федерація Києва не постачає футболістів до язбірних? Може покличемо Головка та спитаємо? 11. Скажіть мені, з огляду на те, що доведеться займатись розподілом і витрачанням коштів федерації, а також господарською діяльністю - який хоч один вдалий фінансово - господарський проект ви започаткували та розбудували самостійно? 12. Скажіть чесно, хто в кав'ярні, за рогом, порадив вам балотуватись на цю посаду і хто обіцяв підтримку? Бо тільки дурник повірить в те, що ви аналітична та самостійна людина. 13. Скажіть мені, чому ви, так добре розписавший історію ДК та його досягнення, приклали світлину з Олімпійського, де володарює ФФУ? Може на ДК ваша кандидатура не погоджена, а отже основний і найславетніший клюб Київщини вас не підтримує і щось таке знає? Хіба не треба залучитись підтримкою ДК , переконавши команду і уболівальників у власній спроможності?

Шановне товариство, якщо маєте власні питання, то прошу долучатись. Найбільш вдалі за лайками винесу у пост.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.11.2017, 13:12
Egoshua69
Автор:
(Egoshua69)
Статус:
Эксперт (7131 комментарий)
Подписчиков:
23
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Лига конференций Фиорентина Виктория 1 : 0   18 апреля 19:45
Лига Европы Рома Милан - : - 18 апреля 22:00
Аталанта Ливерпуль - : - 18 апреля 22:00
Вест Хэм Байер - : - 18 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть