Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Захарченко очолив «ДНР» за протекцією Ахметова, – ЗМІ

2014-12-08 15:18 Український олігарх Рінат Ахметов особисто просив помічника президента РФ Владислава Суркова призначити главою самопроголошеної «Донецької народної ...

Український олігарх Рінат Ахметов особисто просив помічника президента РФ Владислава Суркова призначити главою самопроголошеної «Донецької народної республіки» Олександра Захарченка. Про це пише російська «Новая газета», посилаючись на джерело, «близьке до проекту Новоросії».

За даними одного з небагатьох російських видань, які намагаються зберігати об’єктивність у висвітленні російсько-української війни, Рінат Ахметов особисто просив помічника президента РФ Владислава Суркова призначити керівником «ДНР» колишнього керівника донецького осередку бійцівської організації «Оплот» Олександра Захарченка.

У Донецьку «Оплот» з’явився тільки в березні – і практично відразу ж заявив себе бойовою організацією.

Як стверджує «Новая газета», з початком заворушень на Донбасі фінансування «Оплоту» взяли на себе люди з оточення Ріната Ахметова. Бійці «Оплоту» стали охороняти об'єкти, що належать мільярдерові. Починаючи з квітня, «Оплот» охороняв від непідконтрольних активістів «ДНР» і будівлю донецької міськради, де працювали близькі до Ахметова мер Донецька Олександр Лук'янченко та секретар міськради Сергій Богачов.

Нагадаємо, що Захарченко переміг на незаконних виборах «глави ДНР» 2 листопада. За даними терористів, за нього нібито проголосували 75% мешканців ДНР.

За даними ЗМІ, угруповання «Оплот» зараз є найбільш чисельним терористичним угрупованням в ДНР і налічує близько 10 тис. осіб.

Источник: http://zaxid.net/

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.12.2014, 15:18
08.12.2014, 15:18
194668 0
Eternityoflife
Автор:
(Eternityoflife)
Статус:
Наставник (1511 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть