Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
F.C.K.L
Имя:
Рома Дутка
Статус:
Читатель (29 комментариев)
Любимые клубы:
Karpaty lviv......FC Perehinsk
Зарегистрирован:
14.08.2009 11:09
Карма:
27
Топ-10 блогеров:
Да
  • 12

    А де Парамон?

    F.C.K.L Рома Дутка (F.C.K.L)

    02.09.2012, 12:21

    Я щось давно не бачив Парамона на стадіоні, по телевізору. Може хтось знає про нього, де він? Чи живий ще...
    Згадав про нього в матчі проти Борусії, помітив що його нема біля виходу з тунеля, там де він завжди провожав команду на поле перед матчем. Якщо в когось є якась інформація хотів би знати...

  • 10

    «Зелено-білі» у Криму стануть «червоно-чорними»

    F.C.K.L Рома Дутка (F.C.K.L)

    19.03.2011, 12:12



    У матчі 22-го туру Прем’єр-ліги львівські «Карпати» гратимуть у Сімферополі проти ПФК «Севастополь». Зважаючи на те, що господарі вийдуть на поле у білій формі, «Карпати» гратимуть у резервному, червоно-чорному комплекті. 

    Ці барви використовувалися львів’янами наприкінці 90-их і сприймалися уболівальниками на ура. І зараз фани «Карпат» залюбки купують червоно-чорні футболки, навіть незважаючи на те, що команда вже понад десять років у цій формі не грала. Востаннє ж футболісти «Карпат» одягали червоно-чорну амуніцію на фінал Кубка України у 1999 році, коли грали проти київського «Динамо».

    Нагадаємо, що вибір саме таких кольорів резервної форми - своєрідний реверанс у бік кольористики національно-визвольного руху за свободу України. Загальновідомо, що уболівальники «Карпат» шанують славне минуле свого краю, тож недаремно ця пошана знайшла своє відображення у новій формі провідної команди регіону. Окрім того, червона-чорна форма є логічним продовженням повернення «Карпат» до своїх традицій. Як відомо, два роки тому клуб на прохання уболівальників повернув команді легендарну смугасту зелено-білу форму. Згодом прийшла черга форми червоно-чорної, в якій карпатівці виступали у сезонах 1996-1997 років.


    Інформаційний центр ФК «Карпати», www.fckarpaty.lviv.ua

  • 9

    Ген.Директор "Карпат": "Стороженко - галапас* українського футболу"

    F.C.K.L Рома Дутка (F.C.K.L)

    02.07.2010, 19:58

    Генеральний директор ФК «Карпати» відповів на закиди Сергія Стороженка щодо готовності «України» до нового сезону

    - 14 червня на адресу ФК «Карпати» надійшов лист від імені першого віце-президента ФФУ Сергія Стороженка, в якому у властивому для Федерації Футболу радянсько-менторському стилі заслужений юрист «стращає» львівський клуб позбавленням атестата, що надає клубу право на участь у європейських та національних змаганнях. Мовляв, «нехтуючи безпекою на стадіоні, керівництво ФК «Карпати» злісно не виконує вимоги ФФУ і ПЛ».

    - Яким є основне зауваження?
    - Воно стосується відсутності стільців на 15 та 16 фан-секторах. Як відомо, активні уболівальники «Карпат» самі висловили бажання підтримувати команду стоячи. Ми досконально вивчили європейський досвід у цьому питанні, провели глибокий аналіз спільно з представниками німецьких клубів та наших правоохоронних органів. І після цього звернулися до ФФУ. Ще 2 жовтня 2009 року ФК «Карпати» клопотав, аби спільно з ФФУ започаткувати серйозне вивчення питання стоячих секторів з його подальшим системним вирішенням, а задля цього провести відповідні наради та консультації усіх зацікавлених сторін. На обґрунтування свого клопотання ми подали аналіз питань, пов’язаних з підтримкою безпеки та правопорядку (як власний, так і міських органів правопорядку); витяги з регламентних документів, що регулюють існування стоячих секторів та обґрунтування їх доцільності на матчах Бундесліги; подану на наш запит Координаційним Центром фан-проектів Німеччини офіційну статистику кількості стоячих місць на стадіонах Німеччини та мотивацію облаштування стоячих секторів на матчах Бундесліги.

    - Якою була відповідь?
    - 1 грудня 2009 року ми отримали листа за підписом пана Стороженка, яка, фактично, є надзвичайно формальною та поверхневою відмовою. Прикро, що «заіржавілий» чиновник радше воліє бути сліпим і глухим до здорових ініціатив, аніж спільними зусиллями працювати на благо вболівальників, для яких, нагадаю, й існує футбол.

    - Виходить, що стільці на «Україні» таки будуть встановлені?
    - Звісно ж! Ми чудово обізнані з вимогами УЄФА щодо проведення міжнародних матчів і без надокучливих нагадувань Стороженка. Після того, як стало відомо, що «Карпати» гратимуть в єврокубках, було заплановано цілий ряд робіт на стадіоні. Й серед них – встановлення сидінь, як цього вимагає УЄФА. Більше того, станом на сьогодні індивідуальні пластикові сидіння у 15-16 секторах стадіону «Україна» вже встановлені. А «борця з вселенським злом» пана Стороженка запевняю: ФК «Карпати» не забуде про бажання вболівальників підтримувати команду у національних змаганнях стоячи, як це робиться в Європі. Зрештою, вболівальники голосно підтвердили свою позицію у цьому питанні під час матчу Національних збірних України та Румунії у Львові.

    - Апелюючи до матчу Україна – Румунія, Сергій Стороженко нарікає на «повну відсутність стратегії реалізації квитків, розподілу глядачів і запобіганню спекуляції квитками»…
    - …і це ще одне свідчення перекладання проблеми з хворої голови на здорову. Дозволю собі нагадати пану Стороженку, що квитки на матч збірних у Львові реалізовував не ФК «Карпати», а саме ФФУ. То як може наш клуб відповідати за дії органів ФФУ, що реалізовували квитки в сектори зі стоячими місцями?! Пропонуємо ФФУ в подальшому, для унеможливлення повторення такої ситуації, реалізовувати квитки саме через ФК «Карпати». Зауважу, що наша стратегія реалізації квитків дозволила у минулому сезоні забезпечити 3 аншлаги на стадіоні «Україна» та посісти місце у першій трійці команд за відвідуваністю домашніх матчів.

    А ще пану Стороженку не радив би цинічно згадувати трагічні події на стадіоні «Ейзель», коли на міжнародному (!) матчі Україна - Румунія саме ФФУ реалізовувала квитки у стоячі сектори і саме ФФУ набирала стюардів. До речі, не завадило б такій високопосадовій особі винайняти фахового літредактора, котрий хоча б трохи слідкував за словесною еквілібристикою свого шефа. Бо читаючи в його офіційному листі на мою адресу ось це речення: «все футбольне співтовариство із глибоким сумнівом ушановувало пам'ять 38 вболівальників, загиблих внаслідок тисняви і руйнування сектору на трибуні брюссельського стадіону «Ейзель», стає просто соромно за український футбол з такими офіційними висловлюваннями горе-чиновників.

    - Чому, на Вашу думку, саме стадіон «Україна» став предметом агресії з боку Сергія Стороженка?
    - Раціональних причин такої поведінки я не бачу, тож у мене є лише одне пояснення: ця людина патологічно ненавидить Львів, «Карпати» і галицький футбол. Більше того – це справжній галапас в українському футболі загалом. Як інакше можна назвати людину, що свідомо, системно і наполегливо, із садистським вищиром, провокує уболівальників країни, вульгарно перекручуючи факти і називаючи чорне білим?! Які при цьому власні інтереси переслідує цей провокатор – я не знаю. Можливо, йому вже надто тисне сумнозвісна сорочка у кабінеті ФФУ, з якої він виріс, а разом з цим і його кар’єрні амбіції? Дивуюсь лише, чому такою «натхненною» діяльністю цього суб’єкта досі прискіпливо не зацікавилось найвище керівництво Федерації Футболу України. Адже тримати у своїх стінах шкідника, що планомірно псує імідж вітчизняного футболу, та ще й у надвідповідальний момент підготовки країни до Євро – не набагато безпечніше, ніж сидіти на пороховій діжці.

    - Наскільки відомо, окрім зауваження щодо відсутності стільців на 15 та 16 секторах стадіону, ФФУ нарахувала ще 11 «суттєвих» недоліків в організації матчів.
    - Як і у переважної більшості футбольних клубів України, у ФК «Карпати» існує певний обсяг робіт – як капітальних, так і поточних, які необхідно провести на стадіоні «Україна». ФК «Карпати» постійно проводить ремонтні роботи на стадіоні, але певні види робіт можна провести лише у міжсезоння. До слова, саме тому, для проведення якомога більшого комплексу робіт у міжсезоння, клуб клопотав про те, аби перші два матчі чемпіонату зіграти на виїзді. Стосовно робіт на стадіоні:

    - на даний момент встановлюються додаткові евакуаційні виходи в ігрову зону в секторах 6, 9, 22, 25;
    - бігова доріжка навколо стадіону буде змінена на штучне покриття;
    - зламані індивідуальні пластикові сидіння змінюють.


    Усі інші «претензії», викладені в листі пана Стороженка, є або безглуздими, або відверто провокативними. Відповідні пояснення з цих питань вже надіслані на адресу ФФУ. Висловлюю глибоке сподівання, що Сергій Стороженко отримав усі відповіді на питання, що його так хвилюють. У разі виникнення додаткових запитань, закликаю першого віце-президента ФФУ звертатися до ФК «Карпати» без коливань. Ми завжди готові надати пану Стороженку відповідну консультативну і практичну допомогу.

    А для наших вболівальників та гостей на матчах «Карпат» додатково повідомлю, що на теперішній момент на стадіоні «Україна» коштом нашого клубу проводяться досить масштабні ремонтні роботи, мета яких забезпечити значно вищий рівень комфорту для усіх учасників футбольного дійства. Ви зможете переконатися у цьому під час першого офіційного матчу нового сезону у Львові 22 липня, о 19:00. «Карпати» цього дня після 11-річної перерви стартуватимуть на домашній арені у єврокубках.

    *ЕСУМ, т.1, стор.458

    1) [галапас] „дармоїд”, [галапасний], Галапайда (прізвисько); - можливо, штучне (бурсацьке) складне утворення з гр. γ?λα „молоко” і πα?ς (род.в. παιδ?ς) „дитина” у значенні „немовля” для глузливого підкреслення бездіяльності дармоїдів.

    2) Зайняті тільки собою, маючи на оці тільки власні інтереси.



    Інформаційний центр ФК «Карпати», www.fckarpaty.lviv.ua

Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть