Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
FKDynamo11
Имя:
Андрей Васильчук
Статус:
Читатель (10 комментариев)
Зарегистрирован:
07.08.2011 22:40
Карма:
-6
Топ-10 блогеров:
Да
  • 2

    Фенербахче» виключений з Ліги чемпіонів

    FKDynamo11 Андрей Васильчук (FKDynamo11)

    04.09.2011, 21:37

    Робоча група УЄФА з надзвичайних ситуацій замінила турецький «Фенербахче» в Лізі чемпіонів на «Трабзонспор», зважаючи на рішення Футбольної асоціації Туреччини (ФАТ).

    Робоча група УЄФА з надзвичайних ситуацій, що складається з президента УЄФА Мішеля Платіні та чотирьох членів Виконкому, зібралася у середу, 24 серпня, у зв'язку з рішенням Футбольної асоціації Туреччини виключити «Фенербахче» з розіграшу Ліги чемпіонів-2011/12 через участь у договірних матчах.

    Робоча група УЄФА з надзвичайних ситуацій вирішила замінити «Фенербахче» в груповому турнірі Ліги чемпіонів УЄФА на «Транзонспор», що посів другу позицію в минулій першості Туреччини. Саме цей клуб взяв участь у жеребкуванні групового раунду Ліги чемпіонів, що відбулося у четвер, 25 серпня.

    Коментуючи ситуацію, генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно зазначив: «Робоча група вважає, що Футбольна асоціація Туреччини прийняла правильне рішення, спрямоване на захист гри, в дусі нашої політики нульової терпимості до договірних матчів. Цим ФАТ продемонструвала, що бере на себе відповідальність у боротьбі з корупцією».

Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть